- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В търсене на...любовта
Здравейте , не искам да помислите че съм някакъв безнадежден случаеи , но просто искам да чуя мнението ви и съветите ви. Аз съм на 15 и не изглеждам зле имам приятели всичко е ОК но ми липсва любов , в смисъл искам приятел някак да намеря някоя сродна душа. Това може би е единственото което ми липсва осезаемоОт както преодолях старата си любов не мога да срещна никой подходящ. Харесах си едно момче винаги когато се видехме се заглеждахме и усмихвахме (макар че не се познаваме)но той излезе от полезрението ми. Просто искам да попитам как да намеря любовта която търся и ако може да ми дадете някакъв съвет ...нещо което да помогне .
Мерси предварително![]()
..ще има да чакаш..ще минеш през много момчета, докато я намериш тази любов ! И аз много искам някой, с който да се обичаме, да умираме един за друг и т.н., но знам, че да го намеря не е лесна задача, затова просто....чакам всичко да се нареди..![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
ми...то не можем да ти дадем съвет как да се влюбишизлизай пове4е,запознавай се с пове4е мом4ета и може би ще срещнеш любовта
успех
I can't stop myself from loving you <3
ми...то не можем да ти дадем съвет как да се влюбишизлизай пове4е,запознавай се с пове4е мом4ета и може би ще срещнеш любовта
успех
I can't stop myself from loving you <3
Любене телефоните са скъпи, давай скайп по оферта еПървоначално написано от Lub4o**
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Обмисляла ли си възможността, любовта да те намери, когато най-малко очакваш това?
П.С-Аз се отказах вече да я търся.Надеждата, че я има ми отне прекалено много, което може би никога няма да си възвърна, дори и да открия сродна душа...Но ти не губи вяра, тоест не се предавай лесно, не прави грешката, която правя аз!
П.С2-Поздрав Natasha Bedingfield-Soulmate
Песничката е много нежна и съдържателна.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не се филмирай, че ти ТРЯБВА и ИСКАШ еди си какво.
Абстрахирай се от този факт и след време всичко ще се нареди както желаеш в момента.
Само тва моа ти кажа аз.
искам нещо от много време да ти кажаПървоначално написано от cherinka
черешке души курец
![]()
![]()
Ако можеш т'ва мнение да го постнеш още 3-4 п1ти няма да е злеПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Тва ми е повтаряно в период от 8 месеца всеки ден през 5 до 10 минути.Първоначално написано от tuzaro
Много си оригинален.
Евала(!)
аз го видях у един скайп разговорПървоначално написано от cherinka
нема се сърдиш
![]()
Кво да се сърдя майна.Първоначално написано от tuzaro
Това е толкова глупаво и смотано, че оставям с лоши впечатления за човека, който го е казал.Логика - чуто от боклук, остава в съзнанието като използвано от боклуци ахахахахахахахахахахахаха х !
Любовта не се търси, тя съвсем неочаквано те връхлита !!!!Аз какво да кажа, след като от години не съм се влюбвала
![]()
помниш ли как започна всичко от начало...![]()
какфооо!!???!??!Първоначално написано от tuzaro
Любовта не се търсила, тя сама идвала :P излизай повече, запознавай се с нови хора![]()
Ми няма да ти дойде по поръчка да ти кажа - просто виждаш някой и се влюбваш или осъзнаваш че си се влюбила в някой, който вече познаваш. И това се случва независимо дали го искаш или не. Нищо не можеш да направиш по въпроса. Лично не се бях влюбвала от 2,5 години насам ... доскороПървоначално написано от pala4inkata
![]()
Memento moriendum esse!
Може би аз прекарах цяла година без да се влюбя ии на следващата (след като отидох в друго у-ще) срещнах някого ии останах разочарована (както всеки път!) Заа това вече си живея ден за ден ии въобще не му мисля.Кфото стане тфа! Това е! А пък за любовтаа .. ако тя ме намерии е добре дошла! Ако ли пък нее .. ехеее колко старци милионери имаа ...
![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
не търси любовта.. тя сама ще те намери
п.п колкото пъти до сега съм била в ситуация в която да изпитвам нужда от някои до мен колкото и да съм го търсела не съм го намирала ... то само си става някак така .. (:
Ти си все още на 15 ... има толкова много пред теб. Ще срещнеш много хора, ще обичаш много момчета ... Това, че в момента нямаш някой до себе си не означава, че вечно ще е така. Повярвай ми - казва ти го една голяма самотницаПървоначално написано от pala4inkata
Любовта идва толкова неочаквано, че сама няма да се усетиш какво става
Имай търпение и недей да бързаш. Всяко нещо си идва на мястото. Това са куп банални неща, които всеки е чувал, но е истина
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Защо бързаш толкова? Защо просто не исчакаш нещата да се подредят сами, без ти да ги притискаш. Може би още не е дошъл моментът да срещнеш подходящия човек. Не си мисли, че проблемът е в теб, защото всъщност проблем няма- просто не му е дошло времето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Любовта сама ще те намери.Ама не е лошо през тва време да си имаш гадже поне 1-2.Нищо по-умно не ми ида в главата!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()