Цитирай Първоначално написано от last_kiss^^^
Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Цитирай Първоначално написано от last_kiss^^^
Но ме спира това,че може да пореден път да се подограе с мен.
Ти сама си го каза,НО ако момчето си стува давай,но много внимавай,зощото обикновено такива ти нахлуват в живота...и после си тръгват... все едно не те познават...
Какво да разбирам под струва..
За мен тва беше момчето което обичах най-много но не можех да имам..По принцип,когато има гадже се държи адски добре с него винаги е бил мил държал се е добре..абе страхотно момче е за това мн ми хареса и винаги съм искала да бъда с него!!!
Но начина по който тръгнахме първия път разбирам,че беше глупав..за това и аз се чудя сега дали да не си дадем втори шанс!
Това дали е добро момче,което не се заглежда по абсолютно всяка фуста,която мине покрай него,това като тръгнете с него ти ще си единствена за него или поредната му бройка и след примерно седмица ще те зареже-ето това имах предвид.
А е явно съм забравила да спомена и това,че когато има гадже никоя друга независимо колко е красива и с колко големи е не го интересува..че гаджето му е единствено..и че досега никога не е използвал момиче само за да си има някоя или за поредната бройка само за да я чука!!
П.П ако има значение той е на 18..след 5 месеца ще стане на 19 а аз съм на 17