.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

извратена работа

значи реших и аз да пусна една тема,нз с каква цел го правя явно искам да се оплача и такаа вървя аз събота вечер по една доста главна улица в Пловдив (И.Вазов) , при което ме спира мъж с думите имате ли минутка време за една анкета спрях се и тои ми зададе въпросът : Искате ли да гледате как мъж маструбира на живо и аз отговорих НЕ,следващият му въпрос беше а секс на живо и понеже в една дискотека в пловдив има секс на живо и си помислих,че е от там и казах извратено ще е,но съм виждала тогава той ме погледна усмихна се и каза елате да взема жена ми и ще ви доставим това удоволствие изплаших се и избягам след 10 крачки ми се счупи токчето този господин ми провали цялата вечер..прибрах се,разказах на сестра ми и пресметнах,че ще е по добре да пия едно кафе в квартала за малко и да се прибирам НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯЯЯЯЯТТТТТТТТТТТТТ
    Some girls are just born winners !

Guest
    споко аз го видях към 3 в неделя и реакцият ами изглеждаше така - ти си болен -мм даммм...емм кво да ти кажа...кретени сякви болни глави

SK0RP10N
    Guest
    Toia e iskal te razcepi

Друг път си носи от тея лютивите спрейове. Не е хубаво вечерта да се прибираш сама
    - Alfa 166 2.0 TS 2001
    По-добре палава италианка, отколкото скучен германец!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от TomHanks
    Друг път си носи от тея лютивите спрейове. Не е хубаво вечерта да се прибираш сама
    +1

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Брей какви работи стават в Пловдив....
    Това си е висша форма на ексцибионизъм...
    Наистина избягвай да се прибираш сама, защото днес може да е някой безобиден извратеняк търсещ внимание, но утре да е друг с по-сериозни намерения...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    blagoevgrad
    хаха яко нз мене ме спира един луд и той беше възрастен и ми каза с какжо belio си ии .... абе на мен тук по благовград ми се случват мн такива работии ии нз наистина на къде отива света ;Д
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Голям фен
    Мене ако ме спрат някви такива олигофрени,ще им тегля една здрава кръщна и да пътуват с вятъра,а ако съм сама вечер въпреки че това не се е случвало ще се снабдя с някои нещица като газов или спрей за такива нагли тиове.

Що мене някои 2 лесбийки не ме спрат и не ми кажат "Искаш ли да гледаш как се лижем?" да видят как ще им се зарадвам

Цитирай Първоначално написано от TomHanks
    +1

Еми аз имам от тея малките палки,ако бях на твое място бих му разцепил главата!!!!!!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    Светът е дом за всички
    Така както обичам да се бия,няма да избягам от него.Най-малкото,което бих му направила е да го спукам от бой. Светът ще му се стори тесен.Аз не се оставям така лесно някой да се бъзика с мен.Да видим дали друг път ще се осмели да ме заговори по-същия начин.Ако не му е било достатъчно предния път,просто за него няма да има болница-направо ще го закарат в моргата.Изобщо не се шегувам!!!This is not a joke!!!
    Your cruel device
    Your blood, like ice
    One look could kill
    My pain, your thrill

Град
    TaM..
    scorpi леко леко те 14годи6ните моми4енца са много опасни за 40г 4и4ковци които с 1 6амар може те убие и да си направи кефа

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Scorpi_94
    Така както обичам да се бия,няма да избягам от него.Най-малкото,което бих му направила е да го спукам от бой. Светът ще му се стори тесен.Аз не се оставям така лесно някой да се бъзика с мен.Да видим дали друг път ще се осмели да ме заговори по-същия начин.Ако не му е било достатъчно предния път,просто за него няма да има болница-направо ще го закарат в моргата.Изобщо не се шегувам!!!This is not a joke!!!
    ьххаьхаьхьахаьхаахьхаьаьх аьхахьхаьхахьахаьхьахаьхь ахьах
    Страхувайте се от тоя типаж, 94 набор, но е СЕСТРА на Рамбо и братовчедka на супермен

Искам да ме набиеш,аз си падам мазохист и ще се радвам

Град
    Някъде на юг!
    Защо не пичка, човекът просто е искал да се похвали с подвизите си в кревата!! Накъде отива света?? Към ПТОСТОТИЯ И ПАК ПРОСТОТИЯ!!

МРАЗЯ ЧАЛГАТА!!!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

добре де, като виждате къде седи и какво прави, защо не се обадите на полицията, вие като част от обществото по тоя начин оставате безучастни, даже искам и да ви попитам колко от вас имат телефона на районното управление в близост? никой...?! и аз така си помислих.. ами така ще е, докато не се появи действащо общество и докато си подминавате и единствено "псувнята" е вашата реакция ..
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Някъде на юг!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    добре де, като виждате къде седи и какво прави, защо не се обадите на полицията, вие като част от обществото по тоя начин оставате безучастни, даже искам и да ви попитам колко от вас имат телефона на районното управление в близост? никой...?! и аз така си помислих.. ами така ще е, докато не се появи действащо общество и докато си подминавате и единствено "псувнята" е вашата реакция ..
    Допадаш ми!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Re: извратена работа

Цитирай Първоначално написано от niksy_bub
    значи реших и аз да пусна една тема,нз с каква цел го правя явно искам да се оплача и такаа вървя аз събота вечер по една доста главна улица в Пловдив (И.Вазов) , при което ме спира мъж с думите имате ли минутка време за една анкета спрях се и тои ми зададе въпросът : Искате ли да гледате как мъж маструбира на живо и аз отговорих НЕ,следващият му въпрос беше а секс на живо и понеже в една дискотека в пловдив има секс на живо и си помислих,че е от там и казах извратено ще е,но съм виждала тогава той ме погледна усмихна се и каза елате да взема жена ми и ще ви доставим това удоволствие изплаших се и избягам след 10 крачки ми се счупи токчето този господин ми провали цялата вечер..прибрах се,разказах на сестра ми и пресметнах,че ще е по добре да пия едно кафе в квартала за малко и да се прибирам НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯЯЯЯЯТТТТТТТТТТТТТ

незнам за тоя ,но съжалявам за токчето ти

Мега фен Аватара на amatorium
    Сега ги нареждате и се възмущавате - един ден, ще мечтаете някой да ви обръща внимание ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    с0фия
    ем ... кофти тръпка
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Пф, ексхебиционисти - бол. Във Варна, имам чувствово, че с лопата можеш да ги ринеш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    в мечтите ти
    Неприятна история наистина.Аз също съм от Пловдив, добре,че не съм го срещала този.Ама и аз съм си страхлива и си нося с мен спрей за самозащита, а и винаги държа някой да ме посрещне, ако се прибирам по тъмно.Мисля, че момичетата повече трябва да се замислят за безопасността и сигурността си, а не да се правят на големи героини, защото никой не е застрахован от нищо.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    ьххаьхаьхьахаьхаахьхаьаьх аьхахьхаьхахьахаьхьахаьхь ахьах
    Страхувайте се от тоя типаж, 94 набор, но е СЕСТРА на Рамбо и братовчедka на супермен
    и дъщеря на чък норис :Д

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    В Пловдив има секс на живо в дискотека????
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си