- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- извратена работа
значи реших и аз да пусна една тема,нз с каква цел го правя явно искам да се оплача и такаа вървя аз събота вечер по една доста главна улица в Пловдив (И.Вазов) , при което ме спира мъж с думите имате ли минутка време за една анкета спрях се и тои ми зададе въпросът : Искате ли да гледате как мъж маструбира на живо и аз отговорих НЕ,следващият му въпрос беше а секс на живо и понеже в една дискотека в пловдив има секс на живо и си помислих,че е от там и казах извратено ще е,но съм виждала тогава той ме погледна усмихна се и каза елате да взема жена ми и ще ви доставим това удоволствие![]()
![]()
изплаших се и избягам след 10 крачки ми се счупи токчето този господин ми провали цялата вечер..прибрах се,разказах на сестра ми и пресметнах,че ще е по добре да пия едно кафе в квартала за малко и да се прибирам НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯЯЯЯЯТТТТТТТТТТТТТ
![]()
![]()
![]()
![]()
Some girls are just born winners !
споко аз го видях към 3 в неделяи реакцият ами изглеждаше така -
ти си болен
-мм даммм...емм кво да ти кажа...кретени сякви
болни глави
Toia e iskal te razcepi![]()
Брей какви работи стават в Пловдив....![]()
Това си е висша форма на ексцибионизъм...
Наистина избягвай да се прибираш сама, защото днес може да е някой безобиден извратеняк търсещ внимание, но утре да е друг с по-сериозни намерения...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
хаха яко нз мене ме спира един луд и той беше възрастен и ми каза с какжо belio си ии .... абе на мен тук по благовград ми се случват мн такива работии ии нз наистина на къде отива света ;Д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мене ако ме спрат някви такива олигофрени,ще им тегля една здрава кръщна и да пътуват с вятъра,а ако съм сама вечер въпреки че това не се е случвало ще се снабдя с някои нещица като газов или спрей за такива нагли тиове.
Що мене някои 2 лесбийки не ме спрат и не ми кажат "Искаш ли да гледаш как се лижем?" да видят как ще им се зарадвам![]()
+1Първоначално написано от TomHanks
Еми аз имам от тея малките палки,ако бях на твое място бих му разцепил главата!!!!!!![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
![]()
![]()
Така както обичам да се бия,няма да избягам от него.Най-малкото,което бих му направила е да го спукам от бой.
![]()
![]()
Светът ще му се стори тесен.Аз не се оставям така лесно някой да се бъзика с мен.Да видим дали друг път ще се осмели да ме заговори по-същия начин.Ако не му е било достатъчно предния път,просто за него няма да има болница-направо ще го закарат в моргата.Изобщо не се шегувам!!!This is not a joke!!!
![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
scorpi леко леко те 14годи6ните моми4енца са много опасни за 40г 4и4ковци които с 1 6амар може те убие и да си направи кефа
ьххаьхаьхьахаьхаахьхаьаьх аьхахьхаьхахьахаьхьахаьхь ахьахПървоначално написано от Scorpi_94
Страхувайте се от тоя типаж, 94 набор, но е СЕСТРА на Рамбо и братовчедka на супермен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да ме набиеш,аз си падам мазохист и ще се радвамПървоначално написано от Scorpi_94
![]()
Защо не пичка, човекът просто е искал да се похвали с подвизите си в кревата!! Накъде отива света?? Към ПТОСТОТИЯ И ПАК ПРОСТОТИЯ!!
МРАЗЯ ЧАЛГАТА!!!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
добре де, като виждате къде седи и какво прави, защо не се обадите на полицията, вие като част от обществото по тоя начин оставате безучастни, даже искам и да ви попитам колко от вас имат телефона на районното управление в близост? никой...?! и аз така си помислих.. ами така ще е, докато не се появи действащо общество и докато си подминавате и единствено "псувнята" е вашата реакция ..![]()
Do you speak Salsa? .......
Допадаш ми!Първоначално написано от lwsu
![]()
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Сега ги нареждате и се възмущавате - един ден, ще мечтаете някой да ви обръща внимание ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ем ... кофти тръпка
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Пф, ексхебиционисти - бол. Във Варна, имам чувствово, че с лопата можеш да ги ринеш.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Неприятна история наистина.Аз също съм от Пловдив, добре,че не съм го срещала този.Ама и аз съм си страхлива и си нося с мен спрей за самозащита, а и винаги държа някой да ме посрещне, ако се прибирам по тъмно.Мисля, че момичетата повече трябва да се замислят за безопасността и сигурността си, а не да се правят на големи героини, защото никой не е застрахован от нищо.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
В Пловдив има секс на живо в дискотека????![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥