.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    ade na disco

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    В Пловдив има секс на живо в дискотека????
    Бе и аз не знаех Хем съм от Плд

П.П. - Я тия от Плд ми пишете на desi_decheva да се запознаем

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от Scorpi_94
    Така както обичам да се бия,няма да избягам от него.Най-малкото,което бих му направила е да го спукам от бой. Светът ще му се стори тесен.Аз не се оставям така лесно някой да се бъзика с мен.Да видим дали друг път ще се осмели да ме заговори по-същия начин.Ако не му е било достатъчно предния път,просто за него няма да има болница-направо ще го закарат в моргата.Изобщо не се шегувам!!!This is not a joke!!!
    ьххаьхаьхьахаьхаахьхаьаьх аьхахьхаьхахьахаьхьахаьхь ахьах
    Страхувайте се от тоя типаж, 94 набор, но е СЕСТРА на Рамбо и братовчедka на супермен
    eeeee ne

...hate my nickname

And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
    My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
    A foot away from you is like a bit closer to heaven,
    Then again it's like being needled 24/7

Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от Scorpi_94
    Така както обичам да се бия,няма да избягам от него.Най-малкото,което бих му направила е да го спукам от бой. Светът ще му се стори тесен.Аз не се оставям така лесно някой да се бъзика с мен.Да видим дали друг път ще се осмели да ме заговори по-същия начин.Ако не му е било достатъчно предния път,просто за него няма да има болница-направо ще го закарат в моргата.Изобщо не се шегувам!!!This is not a joke!!!
    ьххаьхаьхьахаьхаахьхаьаьх аьхахьхаьхахьахаьхьахаьхь ахьах
    Страхувайте се от тоя типаж, 94 набор, но е СЕСТРА на Рамбо и братовчедka на супермен
    и дъщеря на чък норис :Д
    Чшшш, я ни са ибайти, щото Дис ис нот а Джоук!!!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ето защо ме е страх да се прибирам сама...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Каде си чувала за анкети по тъмно ?! Без папки , отличителни знаци ,анкетни карти , идентификационни знаци ........ Треаше та разпори ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Луда раота ко да ти кажа има ги всякакви побъркани
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Re: извратена работа

Цитирай Първоначално написано от niksy_bub
    значи реших и аз да пусна една тема,нз с каква цел го правя явно искам да се оплача и такаа вървя аз събота вечер по една доста главна улица в Пловдив (И.Вазов) , при което ме спира мъж с думите имате ли минутка време за една анкета спрях се и тои ми зададе въпросът : Искате ли да гледате как мъж маструбира на живо и аз отговорих НЕ,следващият му въпрос беше а секс на живо и понеже в една дискотека в пловдив има секс на живо и си помислих,че е от там и казах извратено ще е,но съм виждала тогава той ме погледна усмихна се и каза елате да взема жена ми и ще ви доставим това удоволствие изплаших се и избягам след 10 крачки ми се счупи токчето този господин ми провали цялата вечер..прибрах се,разказах на сестра ми и пресметнах,че ще е по добре да пия едно кафе в квартала за малко и да се прибирам НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯЯЯЯЯТТТТТТТТТТТТТ
    според мен щеше да е извратено и гадно ако беше ти вкарал 2 шамара и насила те беше опънал в колата си без да можеш нищо да направиш...това че хората експериментират няма нищо лошо..е сега по улицата да си търсиш зрители вярно е малко.... но все пак с нещо си му привлякла вниманието ...съмнявам се че нормално изглеждащо момиче (имам впредвид без 2 кила грим и без дрехи през които се вижда дупара цици и т.н. и без разкълчената походка)би станало част от анкетата

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Истината е че момичетата наистина не трябва да се прибират самички.Веднъж срещу мен като изкочи един такъв облечен в черно и аз самичка,той наподобяваше изображението на Смъртта,както по филмите...нищо не ми каза,но в момента в който се запъти към тротоара по който вурвях и няма да ви разправям как съм бягала Сигурно няма да го забравя скоро (то сега ми е смешно ама тогава......)

Супер фен
    Град
    Bourgas
    мама им изродскааа
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Сега ги нареждате и се възмущавате - един ден, ще мечтаете някой да ви обръща внимание ...

Един ден както ис вървях ме спря един човек и ме попита колко е часа.Аз съвсем учтиво си извадих GSMа да проверя,а тои взе че си свали гащите . Няколко дни по-късно си седяхме в парка с една приятелка и дойде някакъв друг мъж и учтиво ни каза:"Извинете...",при което аз тръгнах да му казвам колко е часа,когато той продължи с въпроса:'...Вие свирки правите ли?" Аз се развиках и му казах,че не правим,а той все тъй спокойно каза:"Ако си промените решението,аз съм зад оня храст!"
    Ми кво да ви кажа освен....

Споко, на 11 видях някакъв как мастурбира в парка. И когато го изгледах едно уплашено най-нагло ми казва 'А, не се притеснявай!'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    хахахаха 1 подобен пущиняк предложи на гаджето на 1 приятел докато отивахме за цигари хахаха спукахме го от псувни и бъзици и оня набързо се омете като почнаха да го зяпат хората
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Каде си чувала за анкети по тъмно ?! Без папки , отличителни знаци ,анкетни карти , идентификационни знаци ........ Треаше та разпори ....
    хаха... идеала ми, за НЕидеалното момче... ако си ти на снимката допълваш! УЖАС

Град
    Пловдив
    олееейй...аз тоя го знам...баси педофила ние минавахме с едно момиче..при което ни пита дали искаме брошури, а ние му казахме не! след което тръгна след нас..и ни пита , а мен искате ли ме и ние му казахме отново не! и си отминахме хубаво е да се пазим от такива... ужъс просто

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Споко, на 11 видях някакъв как мастурбира в парка. И когато го изгледах едно уплашено най-нагло ми казва 'А, не се притеснявай!'.
    ооооххх...............

Град
    Filibeto Maina
    и аз съм от плд а не знаех някой все пак ще каже ли поне коя е тази дискотека
    Ml1kni be ne iskam da te pitam! Kogato se eba ne p1shkam, napravo vikam! Ku4ka otka4ena, luda, nenormalna, za kvartalnite kopeleta prosto brutalna!.. Sega 6te te ostavq p1rvo v1zduh da si vzemesh.. Dishai! A posle 6te go poemesh!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TpeBoMaH4e
    и аз съм от плд а не знаех някой все пак ще каже ли поне коя е тази дискотека
    и аз незнам сиг е имал предвит зад дискотеката

ето защо момичетата си хващат яки мускулести пичове-чустват се защитени до тях-и като такъв дойде -поглеждаме го криво и онзи изчезва-ами ако е някъв пикльо

oliii na kade otiva sveta?? ujassss

.....

Абеее,верно,накъде отива тоя свят.......
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

И такива работи се случват понякога и много по-лоши.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Следващият път, когато някой иска да те пита нещо, кажи че закъсняваш за среща и бързаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си