- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- извратена работа
ade na disco![]()
Бе и аз не знаехПървоначално написано от Vikitooo
Хем съм от Плд
![]()
П.П. - Я тия от Плд ми пишете на desi_decheva да се запознаем![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
Чшшш, я ни са ибайти, щото Дис ис нот а Джоук!!!!Първоначално написано от BaiboCo
Ето защо ме е страх да се прибирам сама...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Каде си чувала за анкети по тъмно ?! Без папки , отличителни знаци ,анкетни карти , идентификационни знаци ........ Треаше та разпори ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Луда раота ко да ти кажа има ги всякакви побъркани![]()
според мен щеше да е извратено и гадно ако беше ти вкарал 2 шамара и насила те беше опънал в колата си без да можеш нищо да направиш...това че хората експериментират няма нищо лошо..е сега по улицата да си търсиш зрители вярно е малко.... но все пак с нещо си му привлякла вниманието ...съмнявам се че нормално изглеждащо момиче (имам впредвид без 2 кила грим и без дрехи през които се вижда дупара цици и т.н. и без разкълчената походка)би станало част от анкетатаПървоначално написано от niksy_bub
![]()
Истината е че момичетата наистина не трябва да се прибират самички.Веднъж срещу мен като изкочи един такъв облечен в черно и аз самичка,той наподобяваше изображението на Смъртта,както по филмите...нищо не ми каза,но в момента в който се запъти към тротоара по който вурвях и няма да ви разправям как съм бягалаСигурно няма да го забравя скоро
(то сега ми е смешно ама тогава......)
мама им изродскааа![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от amatorium
![]()
Един ден както ис вървях ме спря един човек и ме попита колко е часа.Аз съвсем учтиво си извадих GSMа да проверя,а тои взе че си свали гащите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Няколко дни по-късно си седяхме в парка с една приятелка и дойде някакъв друг мъж и учтиво ни каза:"Извинете...",при което аз тръгнах да му казвам колко е часа,когато той продължи с въпроса:'...Вие свирки правите ли?"
![]()
![]()
![]()
Аз се развиках и му казах,че не правим,а той все тъй спокойно каза:"Ако си промените решението,аз съм зад оня храст!"
Ми кво да ви кажа освен....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко, на 11 видях някакъв как мастурбира в парка. И когато го изгледах едно уплашено най-нагло ми казва 'А, не се притеснявай!'.![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
![]()
![]()
![]()
хахахаха 1 подобен пущиняк предложи на гаджето на 1 приятел докато отивахме за цигари хахаха спукахме го от псувни и бъзици и оня набързо се омете като почнаха да го зяпат хората
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
хаха... идеала ми, за НЕидеалното момче... ако си ти на снимката допълваш! УЖАСПървоначално написано от Xtuning
олееейй...аз тоя го знам...баси педофилание минавахме с едно момиче..при което ни пита дали искаме брошури, а ние му казахме не! след което тръгна след нас..и ни пита , а мен искате ли ме и ние му казахме отново не! и си отминахме
хубаво е да се пазим от такива... ужъс просто
![]()
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ооооххх...............
![]()
![]()
![]()
и аз съм от плд а не знаехПървоначално написано от Vikitooo
някой все пак ще каже ли поне коя е тази дискотека
![]()
![]()
Ml1kni be ne iskam da te pitam! Kogato se eba ne p1shkam, napravo vikam! Ku4ka otka4ena, luda, nenormalna, za kvartalnite kopeleta prosto brutalna!.. Sega 6te te ostavq p1rvo v1zduh da si vzemesh.. Dishai! A posle 6te go poemesh!!
и аз незнамПървоначално написано от TpeBoMaH4e
сиг е имал предвит зад дискотеката
![]()
ето защо момичетата си хващат яки мускулести пичове-чустват се защитени до тях-и като такъв дойде -поглеждаме го криво и онзи изчезва-ами ако е някъв пикльо![]()
![]()
oliii na kade otiva sveta??ujassss
![]()
Абеее,верно,накъде отива тоя свят.......![]()
![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
И такива работи се случват понякога и много по-лоши.![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Следващият път, когато някой иска да те пита нещо, кажи че закъсняваш за среща и бързаш.