- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- извратена работа
Аз така направих с един в един подлез... до ден днешен ме е страх да ходя сама по тъмното, в крайна сметка съм един дребосък на 2 шамара... е, макар че като гледам има 14 годишни, които разбира се, ще смелят 100 килограмов чичка... Това по тъмно да те заговаря някой понякога е много стресиращо.Първоначално написано от Pliok0019
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Шокиращото за мен беше това за секса на живо в дискотеката![]()
o.0
D:
в софия е пълно с такива болни мозъци,..и просто каот слушам и другите какво преживяват просто оставам потресена :X
В София на буквално всеки ъгъл е пълно с такива, които си те спират посред бял ден с предложение да те гушнат, ако ти е студено, нищо, че навън е 38 градуса. Най се забавлявах с един, който седна до мен да ми обяснява колко скапан му бил деня и как аз трябвало да отида у тях да се напием, за да не умре от мъка. Поне три пъти съм виждала мъже да мастурбират в колата си пак през деня, като единия път човека си беше спрял точно пред едно училище.![]()
За такова внимание някой болен мозък ще дава зор.На кой нормален човек ще му приятно да го спрат по улицата и да му кажат такова нещо?Първоначално написано от amatorium
Е, какво му е извратеното... човекът иска тройка. Вижте - с жена си заздравяват връзката, нищо лошо няма. А и нали не те е причакал някъде, ами просто те е питал. Ако не бяхте такива деца, щяхте просто да кажете, че нямате интерес и да си продължите нормално. Не е кой знае какво![]()
Вярно, по-добре да си търси в Интернет, че така може да си има проблеми, но ... явно не е в час с технологиите човекът.
Айде, стегнете се - нали всички сте разкрепостени, "сЕкСи БоГинКи" и от сорта![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
наистина на къде вървим да ти предложат 3ка на улицата.. мале мале страшна работа сме ние българите![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
1 savet ot men .. na men mi se slu4i edin incident ss edni ciganki koito mi iskaha gsm-a no nakraq ne uspqha da postignat svoeto ..
i ta ottogava si nosq ot tezi malkite lutivi spreiove ..kam 4-5 leva sa , ne sa mn .. taka 4e po-dobre si nosi 1 v 4antata zashtoto naistina ima golqm efekt .
![]()
Избрах с чувство за хумор да решавам всеки проблем и напоследък направо умирам от смях . { }~