.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Следващият път, когато някой иска да те пита нещо, кажи че закъсняваш за среща и бързаш.
    Аз така направих с един в един подлез... до ден днешен ме е страх да ходя сама по тъмното, в крайна сметка съм един дребосък на 2 шамара... е, макар че като гледам има 14 годишни, които разбира се, ще смелят 100 килограмов чичка... Това по тъмно да те заговаря някой понякога е много стресиращо.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Шокиращото за мен беше това за секса на живо в дискотеката o.0 D:

в софия е пълно с такива болни мозъци,..и просто каот слушам и другите какво преживяват просто оставам потресена :X

В София на буквално всеки ъгъл е пълно с такива, които си те спират посред бял ден с предложение да те гушнат, ако ти е студено, нищо, че навън е 38 градуса. Най се забавлявах с един, който седна до мен да ми обяснява колко скапан му бил деня и как аз трябвало да отида у тях да се напием, за да не умре от мъка. Поне три пъти съм виждала мъже да мастурбират в колата си пак през деня, като единия път човека си беше спрял точно пред едно училище.

Град
    Хасково
    Ако беше отишла после и теб щяха да погнат..

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Сега ги нареждате и се възмущавате - един ден, ще мечтаете някой да ви обръща внимание ...
    За такова внимание някой болен мозък ще дава зор.На кой нормален човек ще му приятно да го спрат по улицата и да му кажат такова нещо?

Е, какво му е извратеното... човекът иска тройка. Вижте - с жена си заздравяват връзката, нищо лошо няма. А и нали не те е причакал някъде, ами просто те е питал. Ако не бяхте такива деца, щяхте просто да кажете, че нямате интерес и да си продължите нормално. Не е кой знае какво
    Вярно, по-добре да си търси в Интернет, че така може да си има проблеми, но ... явно не е в час с технологиите човекът.
    Айде, стегнете се - нали всички сте разкрепостени, "сЕкСи БоГинКи" и от сорта
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

наистина на къде вървим да ти предложат 3ка на улицата.. мале мале страшна работа сме ние българите
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Град
    Chirpan~*
    1 savet ot men .. na men mi se slu4i edin incident ss edni ciganki koito mi iskaha gsm-a no nakraq ne uspqha da postignat svoeto ..
    i ta ottogava si nosq ot tezi malkite lutivi spreiove ..kam 4-5 leva sa , ne sa mn .. taka 4e po-dobre si nosi 1 v 4antata zashtoto naistina ima golqm efekt .
    Избрах с чувство за хумор да решавам всеки проблем и напоследък направо умирам от смях . { }~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си