- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как и кога ще разберем с кого ще сме в един клас?
Е, вие сте, и идея си нямам.
В училището, в което сте, нали си има списък кой е приет в еди си ква паралелка, и освен ако познаеш някого по името така ще може да разбереш с кого си в един клас ахаха.
Има и друго, на 14ти септември има събиране в училището, в което са ви приели, обаче не всички ученици отиват тогава.
Но, иначе, поста над мен е прав.на 15ти най-късно.
![]()
еми в интернет има списъците,в даскалотот ти тряя ги има пък и 15-ти е вариянт![]()
Еми при нас ще се разбере чак на 12-и септември,че то са 3 паралелки,с моита специалност.
Предполагам не само ти се питаш,а и твоите бъдещи съученици.Мисля,че на 15 най-добре е да влезнаеш в училищния двор трябва да са ви начертали къде да застанете или ако не да започенеш да разпитваш ..Мисля,че така ще направят и останалите,ще се намерите спокойни бъдете ..
Успех на 15 ще има серия от "Безследно изчезнали"
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз днес ходих в настоящето ми даскало и списъците вечееее гиии имашеееее![]()
![]()
![]()
![]()
a v internet ima li gi
Някъде към края на август,след отпуската на директора, провери в училището би трябвало да ги има![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
в ЕГ или ще си...ако си там пробвай да питаш тук
http://www.atlantida.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php - това е форумът
http://atlantida.free.bg/ - това е един от неофициалните сайтове на училището, но модераторите на форумът са учители (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мда, с английски. Мерси за линковете.Първоначално написано от alice sw
Абе,то вече се знае кои с какъв език са примерно ..обаче те са по 2 паралелки,таа те не ги разпределят тогава.
Аз понеже много исках да разбера с кой ще съм,майка ми се обади и пита кога ще се разбере и те май казаха да ида в началото на септември..
абе не знам тука някъде..края на август,началото на септември.
Ама може и от даскалото да си зависи.
По-добре се обади и питай кога ще излязат.
По принцип преди началото на учебната година за осмокласниците трябва да има специална родителска среща, на която се представя класната. Разрешено е да ходят и ученици, така че ако отидеш ще можеш да се запознаеш с някои от тях. Поне така беше в мойто даскало. А иначе на 15 септември![]()
На свещената дата 15-ти септември /в най-лошия случай/!!То да ти кажа и аз си нямам напредстава кой ще е класа ми, къде ще трябва да заставаме и така нататък.
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Там в училището трябва да има списъци с осмокласниците,които най-вероятно ще видим на 15-ти...
Аз съм прета в НПМГ и не мога да влезна в официалния им сайт вече от доста време![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Е да ама в сайта на мойто даскало няма никакво списъци!Никой нищо не ни каза за родителска среща преди 15 Септември...Нищо не знам!?!?![]()
![]()
...Само ми казаха,че към 10 ше изнесът списъците ...
аз само знам,че ще съм или це,или де на 15 ще видя,но да се надявам,че ще сме заедно с братовчедката и Питър,защото и те са записали английски![]()
Аз ще разбера чак на 15 септември![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Като отидеш към 10 в даскалото и ще ти кажат.А ще имате родителска преди 15,обаче на нея ще говори директорката и ще е за всички 8 класове,и е мн претъпкано...Абе с 2 думи от тая родителска няма да разбереш много.Първоначално написано от SuNsEt
А за мойто даскало..Мисля като отида на 2 за учебниците да питам.![]()
15 септември - денят на истината![]()