- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми...
Хора,супер много съм объркана...
Току що разбирам,че баща ми има рег във сайт за търсене на СЕКС...Потресена съм... Разбрах по следния начин-ще влизам аз тука и цъкам нали на потребителските имена дето излизат и хоп кво да видя някво непознато...Пиша го аз на гугъла и кво да видя-тези шокиращи неща...
Много,много съм объркана,просто не мога да ви опиша...Сега какво да правя?Да крия ли от майка си,или да й кажа...Не искам баща ми да я тъпчи по този начин...Вкъщи чука нея,навънка пак секс търси...Мн ми е гадно...Плс,хелп![]()
![]()
АААааГорката..Ъм..аз бих се гръмнала..Незнам
По-добре поговори първо с него и го накарай да ти обясни какво означава това?!
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
ох, ами може да има някаква грешка пък..или ддзн..по добре 1-во поговори с него..![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Уф .. доста гадно.Но пък той може просто да си търси забавление чрез чат.. може пък да не се е стигало чак до сексНе знам наистина.. По- добре говори с него, отколкото да кажеш на майка си
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
е кво и баща ми чука друга.няма за кво да дразня и разтройвам майка ми като и казвам (пък и тя отдавна знае) ама ддз по добре не и казвай.мойте и двамата родители си имат други и тва не оказва влияние на отношението им в къщи,с мен и между тях![]()
е на тебе не ти ли е гадно, че баща ти се занивама с друга...Първоначално написано от haterkata
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ами не.на мен не ми пука с кого се занимават наще.нали когато са с мен всичко е ок. (: щом така им харесва така да правят аз право на глас в тия им неща нямам.както аз така и те првим това което смятаме за добре
Хмм, доста неловко... Мисля, че първо трябва да поговориш с баща си, може да е станало всякакво недоразумение... А ако наистина търси такива неща, поговорете си тримата...
mindscan
говори 1-во с баща си
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Кажи на баща си че знаеш и веднага да го трие тоя рег, ако нищо не иска да предприема казваш на майка си и 2мата да се оправят. Възрастни хора са и трябва да си решават проблемите заедно.
Еми поговори с него, ама не почвай със заплахите, щото повечето женски го имате тоя навик (прави тва, или аз ше направя незнам си кво)..
Абе споко не се филмирайИ моя чука друга ама не ми пука
А бе не тревожи майка си и си гледай кефа !
![]()
Оф.. Всъщност след кратък размисъл щом питаш във форум кво да правиш, значи е по-добре да си мълчиш![]()
Ох..мерси много на всички за отговорите![]()
![]()
Всъщност наистина на майка си не трябва да казвам... Все още ми е неловко,не мога да свикна,но...Ще трябва![]()
Някой по-нагоре беше писал сиг ли си,че е той..Ами да,сигурна съм..Снимка има,а и характеристиката там в профила му точно него описва...Пак едно голямо мерси
![]()