.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

сив суичър...

офффф хора, дайте снимки на някъв сив (или черен) суичър
    мн искам да си купя ама не знам какъв точно

Град
    в лайната!
    аз имама черен на Адио,ама ще си взимам нов от София.за снимки не ми се занимава

Град
    Русе

ето някои които ми харесват,дано да ти допаднат

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И сив и черен имам..и 2та са секънд хенд сиви срещам най-редовно в шик-шик.

Град
    в лайната!
    то на мн хора може да им се стори тъпо ама в тия магазини за втора ръка има мн добри неща

Не,на мен не ми се струва тъпо.Вярно е,че има много хубави неща.А иначе и аз искам да си купя сив суичър,но до сега не съм срещала.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

И като сложиме снимки,кво ще стане?
    Не можеш да си го купиш от една снимка..
    Иначе сиви суичери много харесвам.

Пообиколи иэ магаэините,няма как да не намериш.По-добре посети спортните мвагаэини-Adidas,Nike,Reebok и т.н,эащото според мен там е най-вероятно да намериш такъв суичър,който да е иэчистен,а не целия в эвеэдички например.Эащото има почти във всеки магаэин от типа на Terranova сиви,черни и всякакви суичъри,но целите са в надписи или фигурки,а ти явно искаш нещо по-иэчистено А,сега се сетих,че май наскоро гледах чисто черен суичър в Esprit.Не энам дали още ги има.
    Може да има нещо такова и в KENVELO- http://www.kenvelo.com/index.php#act...cat2=undefined
    А иначе ето това спортно яке на Адидас ми харесва ---> http://digitaldosage.com/personal/ba...cket-front.JPG Не е това,което търсиш,но ми харесва и реших да го сложа все пак
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си