- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е..?
има толкова мизерни българи,който са по-големи боклуци и от циганите,така че не ми говори за достойнствоПървоначално написано от Love_Boy
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Себе си ли визираш?Първоначално написано от ELFIQ
О, Аспарухе от рода Дуло!
О, Круме и ти Симеоне Велики!
Вижте както стана с вашият велик народ!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Аз също съм на мнение, че ромското население в българия не е от най-достойните(нека бъдем толерантни) и, че политиката на държавата ни е меко казано неправилна спрямо това съсловие. Отдавна трябваше да предприемем политика като във Франция на пример и да ги гоним. Глупавото в случая обаче е, че слагаме всички "цигани" под общ знаменател. Това никак не е правилно. Със същата достоверност можем да твърдим, че всеки българин е велик войн и завоевател? ГЛупаво е, всяко правило има своите изключения, друг е въпроса, че умен, интелигентен и работлив циганин който не се опитва дате измами всячески и знае грамотно да си напише името е голямо изключение. Но и те са хора, и те душа носят и имат право да бъдат обичано.
П.П.: В такива моменти ми се иска Хитлер да беше победил![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
наистина има някой по свястни цигани,но са многоо малко и повечето ме отвръщават..толкова са нахални и нагли,че не е истина,говоря за тези,които са в моя крайза останалите не знам много
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
be tes mrusni mangali nqmat daje cqla pi6ka .. te nqmat dostoinstvo .. kvi im e dostoinoto
ShmurkoTici