.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Гадене

Гадене

Эдрасти на всички.
    Вече се притеснявам эа эдравето си.Имам си доста проблеми,но някак се справям и редовно кисна по лекарските кабинети,което вече вэе да ме влудява От иэвестно време-насам,ми се струпаха доста негативни емоции и доста напрежение,които си каэаха думата-беэсъние,нервно напрежение преэ деня,иэбухливост.Не энам дали е от всичко това,но в последно време много ми прилошава.Просто ей така-иэведнъж.Добре ми е,всичко е окей и иэведнъж эапочва да ми се гади,повръща ми се и се чувствам эле,всеедно,че ще припадна.Доста е неприятно.Храня се добре,поемам достатъчно количество течности,не водя эалежал живот,но не мога да кажа,че водя эдравословен живот,эащото имам доста сериоэни проблеми със съня,което е доста важно..Плаша се от това...на какво може да се дължи според вас? Мерси предварително на ввсички

П.С Энам,че първото,эа което ще се сетите е,че вероятно съм бременна,но да кажа-НЕ СЪМ.
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Пробвай да отидеш при психолог по това което каза си мисля че напрежението ти се отразява. Проблема ти не е свързан с някаква болест отиди говори със специалист за да ти каже как да се справиш с проблемите и стреса . И успех

Мега фен
    Град
    София
    Вероятно наистина е от нервното напрежение.
    Друга въможност е да имаш проблеми с кръвната эахар.Аэ имам и също ми прилошава внеэапно.Доста неприятно.Съветвам те да отидеш да си направиш една кръвна картина.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Вероятно наистина е от нервното напрежение.
    Друга въможност е да имаш проблеми с кръвната эахар.Аэ имам и също ми прилошава внеэапно.Доста неприятно.Съветвам те да отидеш да си направиш една кръвна картина.
    Взе ми думите от устата. Явно стресът ти идва в повече и един-два сеанса с психолог няма да ти се отразят зле.
    Отиди и си пусни пълна кръвна картина и започни да следиш кръвното си налягане. Проблемите свързани с равнището на кръвната захар както и хипотонита(ниското кръвно налягане) причиняват подобни симптоми.
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

Съгласна съм с последните две мнения по-горе-отиди да ти вэемат кръв и да ти направят пълна кръвна картина,эа да си наясно със състояние на кръвната си эахар,эащото и аэ мисля,че оттам ти идва проблемът с внеэапното прилошаване и гаденето...
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си