.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Малко сложно...

така.. да предположим че едно момче има гадже, но иска да прави секс и с друго момиче и вие сте това момиче (с което момчето иска да спи). Бихте ли се съгласили да спите с това момче?Ако да/не защо? И какво мнение имате за момчета, които правят така? - Въпрос към момичетата.

Въпрос към момчетата- А вие момчета, бихте ли правили секс с друго момиче, но пак да останете с приятелката си и да задоволявате и двете? Ако да/не, защо?

Съжелявам, че е малко объркано но ми е интересно мнението по въпроса

Супер фен Аватара на miShle
    Още по-объркано не можа ли да го напишеш?!? Ами това момиче,ами онова момче .. пробвай пак ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Никога!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Още по-объркано не можа ли да го напишеш?!? Ами това момиче,ами онова момче .. пробвай пак ..
    Добре де кфо се караш? Няма да го пиша пак.. щом някой хора като SpOrTs_GiRl могат да го разберът, знчи и ти можеш..

Град
    Някъде на юг!

Re: Малко сложно...

Цитирай Първоначално написано от da_e
    така.. да предположим че едно момче има гадже, но иска да прави секс и с друго момиче и вие сте това момиче (с което момчето иска да спи). Бихте ли се съгласили да спите с това момче?Ако да/не защо? И какво мнение имате за момчета, които правят така? - Въпрос към момичетата.

Въпрос към момчетата- А вие момчета, бихте ли правили секс с друго момиче, но пак да останете с приятелката си и да задоволявате и двете? Ако да/не, защо?

Това е като онези анкето дето правят от Червения кръст за даряването на кръв!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

НЕ!!! Веднъж съм изневерявал и не бих го направил отново защото незнам как ще се гледам после...макар че съм момче и може да ви е странно, но когато си с някое момиче ти си с нея, защото искаш/ я обичаш и прочие, а не за да ч*каш и още някоя....(казвам ч*каш защото то секс без чувста си е това) мое мнение
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Супер фен Аватара на miShle
    Добре де кфо се караш? Няма да го пиша пак.. щом някой хора като SpOrTs_GiRl могат да го разберът, знчи и ти можеш..
    Не се карам бе .. Разбрах те прекрасно,няма нужда да го пишеш пак .. имам си кой да ми превежда двусмислени теми като твоите Съгласна съм с White_Man_Playing ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Не е чак толкова объркано, с малко въображение и следене на мисълта се разбира.
    По темата, ами аз лично не бих се съгласила, освен ако мнооооооого не си падам по това момче. А ако аз съм момичето на което ще изневеряват, нкак не е приятно и не ми допада идеята. Още повече, е е доста сложно да ги задържиш и двете, а ако не знаят една за друга оооще по-сложно, всяка си мисли че е най-важната и единствената и става мазило. Един съвет, не започвай подобно нещо, рано или късно всичко ще се разбере и тогава от двата стола ще си на земята
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Re: Малко сложно...

Много ясно че ДА!
    Защо ли ...защо не?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Абе да ти кажа, никак не е сложно, особено ако си бил в сходна ситуация.
    Та идеята е дали бихте се съгласили да свирите втора цигулка.
    Тоест, знаете, че момчето е обвързано.Бихте ли правили секс с него или принципите не биха ви позволили?Това е по-накратко,според мен
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    BurGasSs 8-)
    ... защо всички казват "никога няма да направя ....еди кво си " ... никога не казвай никога... и аз съм в такава ситуация... той си има фр обаче "не е мъж за една" както той казва... еми щом така си е преценил... добре ! скъпа, ако ти го искаш...давай... ако не искаш-никой не те кара насила един път се живее - следователно трябва да опиташ от всичко.... рано или късно ще стане,просто е въпрос на време

Град
    в лайната!
    не бих спала с тва момче дет си има приятелка

ако бях момче определелно бих изчукал някоя др освен приятелката ми!

Аз съм имал сходна ситуация, обаче като сменим момичетата с момчета и момчето с момиче. Та аз дълго време правих секс с обвързано момиче, връзката си ни беше чисто физическа и гаджето и не знаеше. Не знам за нея, ама аз се чувствах адски гузен пред него, макар че той нищо не подозираше.....

Обаче не мисля, че докато имам гадже бих спал с друга, още повече, че си я обичам толкова много, че въобще не съм поисквал да съм с друга, откакто сме се запознали.

ми не защото имам приятел а и не разбирам момчето си има гадже за какво му е друга . . . пък и не бих изневерила на фр ми
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Софинка
    ми не защото имам приятел а и не разбирам момчето си има гадже за какво му е друга . . . пък и не бих изневерила на фр ми
    Айде, айде, кой ли не иска да е с две?
    Честно казано, не мога да си представя как едно момче ще твърди, че обича приятелката си, а същевременно ще спи с друга.Избираш си едната от двечките и накъдето ви отвее вятъра.

П.С-И на мен ми е гузно, само при мисълта, нищо че не познавам мацката.

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Айде, айде, кой ли не иска да е с две?
    Честно казано, не мога да си представя как едно момче ще твърди, че обича приятелката си, а същевременно ще спи с друга.Избираш си едната от двечките и накъдето ви отвее вятъра.

П.С-И на мен ми е гузно, само при мисълта, нищо че не познавам мацката.
    Ти нали немаше право да вземаш странна в дискусиите! Чупка!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

tova momi4e ne mislq 4e 6te iska no gi ima sqkvi no drygoto s koeto hodi6 nz akop bqh mna neino mqsto 6tqh.. da ti vgor4a jivota do takava stepen 4e 6te6e da se samoobie6 :P :P :P :P

Град
    I don`t know where
    Love_Boy-Тихо!

Мега фен
    Love_Boy-Тихо!

+1

като може да задоволява две..

та оказахте се много чувствителни почти всички.. незнам дали искам да го направя. Мисля, си че изобщо няма да ми е гадно да като ги виждам заедно.. но ако ми стане гадно веднага мога да приключа, или поне така си мисля.. ще го обмисля, но ви благодаря за мненията Другото е че и тримата сме от едно училище и риска е голям

с момиче бих го направила с момче не,защото не искам да съм на мястото на приятелката му,не искам да разбивам връзки

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    с момиче бих го направила с момче не,защото не искам да съм на мястото на приятелката му,не искам да разбивам връзки
    Няма ти да си виновницата за разбитата връзка, а алчното момче, което иска да бъде с 2.Пък представи си колко стабилна е връзката им, щом той търси чужди легла...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Няма ти да си виновницата за разбитата връзка, а алчното момче, което иска да бъде с 2.Пък представи си колко стабилна е връзката им, щом той търси чужди легла...
    ДА!

Ние, любовниците, какво сме им виновни на всички.......
    Макар, че повече никога не искам да се повтарят старите случки.... ама то какт' си го направиш....

Веднъж ми разправяха еди си кво не искаш ли да си ЛЮБОВницата, не искаш ли ЕДИ СИ КВО, то нали за това се нарича ЛЮБОВница, защото цялата ЛЮБОВ е за вас......
    ..да, бе, да, а аз съм мусака..

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Ами какво ще стане ако момичето на момчето поиска друго момче , което е момиче за момчето на момичето на това момиче???
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си