- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичетата!!! и (момчетата) - пишете моля.
така е, ама всички са с празни глави... не че ми пречи много ама 1-2 пъти и няма кво да си кажем... пък и ся е модата дълга коса с рус перчем, дънки по тялото и кецево....Първоначално написано от Vikitooo
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е ти нали по русо си падаш , кво се оплакваш?![]()
♥ ♥ ♥
Еми за заговаряне на момичета не знам как стоят нещата ама имам една фр дето е много щураКато види някое момче, което й привлича вниманието например скоро в трамвая имаше такъв случай - видя някъв пич дето седеше зад нас и вика "оо какъв секси сладур седи отзад" и той почна да се усмихва и оттам започна разговора с въпроса "как се казва този готин пич" към него
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ше си променям вкуса...Първоначално написано от Vikitooo
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
usporedno na razgovora da se vklu4a v temataami da suglasna sum za impulsivnostta ama ti se polu4ava samo ako si hubav ako ne...slaba rabota ne zalagai na tova
Леле,Леле,Лелееее аз имах същия проблемами аз понеже не издържах повече и направих така:Проследихме го с мойте приятелки
и видях с кой се събира ... и там отстрани имаше едно момиче което познавах ... отидох при нея и й го обясних ... и тя вика:"ооо този ли бее най-големия плейбой в кв-то" и ми даде скайпа му ... аз го намерих и започнахме да си чатим ... понеже по улиците се заглеждахме супер яко мислих че ме харесва ... като му казах коя съм всъщност той мн се кефеше
и така ми каза:"ела днес там където се събираме да се видим" ... и от там започна всичко ... след 7 дни тръгнахме ... това беше на 5 октомври и до сега сме заедно
(е скарахме се 2 пъти но както и да е )
![]()