.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Айде, айде той Плоовдив пълен с мацки, а да не говоря за пичове
    така е, ама всички са с празни глави... не че ми пречи много ама 1-2 пъти и няма кво да си кажем... пък и ся е модата дълга коса с рус перчем, дънки по тялото и кецево....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Е ти нали по русо си падаш , кво се оплакваш?
    ♥ ♥ ♥

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еми за заговаряне на момичета не знам как стоят нещата ама имам една фр дето е много щура Като види някое момче, което й привлича вниманието например скоро в трамвая имаше такъв случай - видя някъв пич дето седеше зад нас и вика "оо какъв секси сладур седи отзад" и той почна да се усмихва и оттам започна разговора с въпроса "как се казва този готин пич" към него
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Е ти нали по русо си падаш , кво се оплакваш?
    ше си променям вкуса...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

usporedno na razgovora da se vklu4a v temata ami da suglasna sum za impulsivnostta ama ti se polu4ava samo ako si hubav ako ne...slaba rabota ne zalagai na tova

Леле,Леле,Лелееее аз имах същия проблем ами аз понеже не издържах повече и направих така:Проследихме го с мойте приятелки и видях с кой се събира ... и там отстрани имаше едно момиче което познавах ... отидох при нея и й го обясних ... и тя вика:"ооо този ли бее най-големия плейбой в кв-то" и ми даде скайпа му ... аз го намерих и започнахме да си чатим ... понеже по улиците се заглеждахме супер яко мислих че ме харесва ... като му казах коя съм всъщност той мн се кефеше и така ми каза:"ела днес там където се събираме да се видим" ... и от там започна всичко ... след 7 дни тръгнахме ... това беше на 5 октомври и до сега сме заедно (е скарахме се 2 пъти но както и да е )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си