.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Искам съвет...

hora v4era s priqtelq mi sk1sahme neska kato se viqhme toi daje i ne me pogledna a znam 4e o6te me obi4a daite mi nqk1k1v s1vet kak da si go v1rna

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Как знаеш, че те обича при условие, че сте скъсали( предполагам той теб) и даже неще да те гледа повече?
    ♥ ♥ ♥

Град
    в лайната!
    еми и ние с моя бивш приятел скъсахме и той все едно не ме познав ама кво...дреме ми.въпрос на възпитание на момчето

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Как знаеш, че те обича при условие, че сте скъсали( предполагам той теб) и даже неще да те гледа повече?
    Мда междудругото ?

По малкото, което си споделила си правя същият извод, който си е направила и Vikitooo - той те е скъсал. Колко време сте ходили? (предполагам, че не е много тъй като казваш, че дори не те е погледнал - ако сте от дълго заедно тази реакция не се връзва много много )
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

emi ve4e 10 meseca hodihme toi po princip si e tak1v i predi sme sa skarvali i toi se prave6e 4e ne me poznava no nie se obi4ahme mnogo

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от neils
    emi ve4e 10 meseca hodihme toi po princip si e tak1v i predi sme sa skarvali i toi se prave6e 4e ne me poznava no nie se obi4ahme mnogo
    ние се обичаме много...пхапха ти може да го обичаш, той да те мрази
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Абе щом се държи така, значи е един голям Простак и Страхливе, както казаха по-горе зависи от възпитанието, явно при него липсва такова, хич не си трови нервите с него и не го мисли, друг по-добър ще срещнеш а пък на тоя му кажи от мене:"Алоо неска събират Бокука, Скрий се!!!"

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами тогава.. не знам как стоят нещата между вас - за нещо сериозно ли сти скъсали, друг път късалили ли сте и как се е държал след това... След като сте ходили 10 месеца и за да не те поглежда дори, по пътят на логиката си направила нещо, което много го е наранило... В смисъл не е логично ако сте скъсали за няква глупост да не те поглежда след това времетраене на връзката ви.. Разкажи нещо повече - за какво скъсахте?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    поговорете уе..всичко се оправя с общуване..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Around... :)
    Еми като толкова много сте се обичали защо сте скъсали?!?! И аз мисля,че няма чувства към теб,ако имаше нямаше да те остави,пък камоли да не те погледне..май само ти си го обичала.. :P

mi v4era bqhme v tqh az izlqzoh da kupq cigari i kato se v1rnah vidqh 4e se e regnal v impuls i mu kazah da si iztrii profila( 6tot az predi imah i si go iztrih zarad nego)a toi ne iska6e kazah mu az kak moga da ti imam doverie sled kato si si napravil profila i ne iska6 da go trii6..i toi mi kaza emi 6tom mi nqma6 doverie ve4e nqma kak da prod1ljim i tova be6e kaza mi 4ao po skype i iz4ezna

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еееее за пълната глупост сте скъсали !! Напоследък много двойки се оплакват от същите проблеми... Не знам защо е нужно чак такива мерки да се взимат ?? Да нямаш профили никъде - това е глупаво за мене. С бившият ми приятел имахме профили из много сайтове, но за двете години, в които ходихме той 1 път не ми е казал "изтрий си профила в импулс" или където и да е...нито пък ми е искал парола и т.н. А беше адски ревнив.. Това са глупости. Какво като има профил - някоя ще му напише коментар "много си сладък" примерно и тази "някоя" той надали ще я срещне някога през живота си..

А ти защо си си изтрила профила? Той ли те е накарал?

Не те поглежда, защото си го наранила с това, че му нямаш доверие. Доверието е много важно нещо за връзките - то е едно от нещата, които ги крепят и изгубиш ли го 1 път трудно се връща...

Ти сама си прецени - ако за тия 10 месеца не си му имала грам доверие за какво изибщо си ходила с него? Ако го обичаш наистина говори с него - извини му се и ... малко повечко доверие

Фен
    Град
    Plovdiv
    i za tova skusahte da vi imam problemite ........ a i kakvo lo6o ima v tova da ima profil v koito i da e sait

Ами щом сте скъсали зарад такава простотия не ми се вярва толкоз много да те обича, а и това с профилите насам, натам... нали уж всеки трябва да има лично пространство?
    Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Търсил си е причина да скъсате. ;]

zvu4i6 malko zabludena..ako tolkoz mnogo se obi4ate zashto ste skasali,zashto ste kasali predi i zashto toi se darji taka..az ne mislq 4e toi te obi4a zabravi go
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    еми и ние с моя бивш приятел скъсахме и той все едно не ме познав ама кво...дреме ми.въпрос на възпитание на момчето
    az kato gledam ti kfo vazpitanie imash
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Той си е търсил повод да се скарате, а от там ако последва раздяла - ок, ти си му го дала, като си се хванала за профила в impulse.....щом не е успял да преглътне това, тази глупост, за която сте се скарали, значи просто е искал да се разделите

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    АкА ми се!
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Град
    АкА ми се!

Цитирай Първоначално написано от darenka
    АкА ми се!
    blagodarq za s1veta mila mnogo mi pomogna malko pone ma razveseli

Град
    Няма проблем , но АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ СЕ ИЗАКАЛА!!!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ние се обичаме много...пхапха ти може да го обичаш, той да те мрази

Щото бе противоположностите се привличат ... Ти го каза тя обича - мразия той

хаххахаха то се вижда колко те обича ...

Re: Искам съвет...

hora v4era s priqtelq mi sk1sahme neska kato se viqhme toi daje i ne me pogledna a znam 4e o6te me obi4a daite mi nqk1k1v s1vet kak da si go v1rna
    от къде си толкова сигурна че те обича още?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си