.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

Моля дайте ми съвет...

значи приятеля ми има рожден ден на 13 август тъъ аз да попитам какво да му подаря искам да е нещо с което ще си ме запони като момиче което е обичал ии мислех си за ... ако ми дадете идея за нещо романтично ...

п.п. - той е на 16

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Използвай търсачката - има доста такива теми
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Еми има доста темички.Еми може да ни кажеш още нещо за него.Например нещо на което му харесва,нещо което му е направило впечатление в някой ваш разговор,просто неговите интереси накъде клонят и така.Успех
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    остави го на рожденния ден, ше те помни дълго време
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Еми има доста темички.Еми може да ни кажеш още нещо за него.Например нещо на което му харесва,нещо което му е направило впечатление в някой ваш разговор,просто неговите интереси накъде клонят и така.Успех
    хмм.. емии той харесва ромнтиката (самия той е доста романтичен) мислех си да му подаря нещо плюшено мисля, че ще е сладко или пък нещо като сърчице от теа дето се чупят на две части, но нали знаете все пак е момче а пък герданче за момче...опасявам се да не би да му е неприятно да го носи и в същото време да му е неудобно да го свали...нали все пак е от мен...тъъ той слуша метъл ноо не искам да му взимам диск или нещо такова...дреха-АБСУРД! незнам просто много си мисля за това и все не мога да измисля...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    не, определено не е достатъчно ефектно. Вдигни му скандал, обвини го за всичко най - лошо на света, ама го нареждай така, че да го жегне! Скапи му рд-то по най - шибания начин и на другия ден му кажи, че сам си е виновен. Бившия ми ми го направи и потвърждавам, че е незабравимо! Оревах си рожденния ден...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами моя приятел наскоро беше рожденик и като се рових из форума ми направи впечатление една идейка - една кутийка с 100 причини поради, които го обичаш.. сладко е Поне на мен много ми хареса де

Град
    ако мислите да давате тъпи отговори по добре слезте на земята и се осъзнайте има ли полза от мнението ви по дяволите

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    ако мислите да давате тъпи отговори по добре слезте на земята и се осъзнайте има ли полза от мнението ви по дяволите
    много ясно че има, виж колко мнения съм събрал

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Тва с кутийката с причините е много яко
    Можеш да му подариш ваша снимка в рамка - опакована добре, с панделка... Или пък можеш да му купиш бутилка хубав алкохол, с картичка върху нея "твоя до последната глътка" (един вид, че и бутилката, и ти си негова ). Най-хубавият подарък би бил ти и той, само двамата, у вас или у тях, на романтична вечеря - ароматизирани свещи, пдходяща музика, секси бельо... Това няма начин да не му хареса и да не го запомни..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    не, определено не е достатъчно ефектно. Вдигни му скандал, обвини го за всичко най - лошо на света, ама го нареждай така, че да го жегне! Скапи му рд-то по най - шибания начин и на другия ден му кажи, че сам си е виновен. Бившия ми ми го направи и потвърждавам, че е незабравимо! Оревах си рожденния ден...

tuzaro RlZzz babity..... gorkata bilo e ujasno

Еми ако ще има някакво парти за РД му може да се появиш от някои кашон с панделка секси белио ... нещо такова а иначе може да направиш някакво албумче с ваши снимки и да напишеш по нещо под всяка снимка .... примерно .. ако си намериш такав албум де защото аз не съм виждала скоро такиа но нз пак де .. тва е само идея :P

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    хмм.. емии той харесва ромнтиката (самия той е доста романтичен) мислех си да му подаря нещо плюшено мисля, че ще е сладко или пък нещо като сърчице от теа дето се чупят на две части, но нали знаете все пак е момче а пък герданче за момче...опасявам се да не би да му е неприятно да го носи и в същото време да му е неудобно да го свали...нали все пак е от мен...тъъ той слуша метъл ноо не искам да му взимам диск или нещо такова...дреха-АБСУРД! незнам просто много си мисля за това и все не мога да измисля...
    При всички положения не му подарявай играчка,герданче също.Изтъркано,детско и аз ако съм няма да те запомня много добре.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Взимаш една от тия големите( картонени ли са, кви са ) торти, влизаш вътре..Изкачаш полугола баш кога той не очаква и да видиш...Ехх от одавна имам мерак да направя такова нещо.
    ♥ ♥ ♥

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    хХАХьх Тоя кашон е супер добър подарък и ще ти е евтин ...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    хХАХьх Тоя кашон е супер добър подарък и ще ти е евтин ...
    Нали?
    ♥ ♥ ♥

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    ... Е ... Ми да много ясно ... Даже бих искал да влезна да разгледам подаръка ...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    ... Е ... Ми да много ясно ... Даже бих искал да влезна да разгледам подаръка ...
    бате ти от кой град си>?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си