- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тел. разговори с гаджето
Бе аз не си падам особено лигла или романтичка, ма като гледам на приятелките ми гаджетата им звънят поне по 1 път на ден,дори само да им чуят гласа, а моя до сега от 3 месеца ми се е обадил само 1 път, за да се извини за нещо, понеже усети, че работата е сериозна и аз само му презвъних след смс-а с извинението. До сега все с смси се разбираме или по скайп, а ако не вляза, сигурна съм, че пак няма да се обади. Какъв може да е проблема и нормално ли е???Не сме 13 год лапета все пак!-а той не е най- финансово пропадналия човек..
Мии щот е свикнал все ти да го търсиш ии да тичаш след него. (поне така предполагамПървоначално написано от The_69
)
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Е ако не ти пише той, или не ти се обади, направи го ти, покажи по някакъв начин, че искаш да го чуваш по-често.
Memento moriendum esse!
Ми, те за това повечето гаджета си вземат карти с некво намаление между двете карти, за да може да си звънят по-често. Но, все пак, не всички......
Просто тия на бикнект и прима са по-стеснителни и по-пестеливи с парите в картата си.
Макар, че не изключвам варианта и да е на сметка и пак да не ти се обажда, е тогва вече не знам на кво се дължи.![]()
Що не го питаш?![]()
za6toto nqma kakvo da ti kaje po telefona ili go e sram, ne si pravi eksperimenti da ne vliza6 v skaip za da go testva6 koga 6te ti se obadi,za6toto ako e kato men i 1 sedmica da ne vliza6 pak nqma da ti se obadi
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
ами аз се чувам с приятеля ми всеки ден и поне 30-40 минути не ни мърдат, защото сега той работи в София и не се виждаме по 2 седмици, та поне да се чуваме
Иначе вие ако си се виждате често, няма смисъл и да се чувате по телелфона..ако не ти е домъчнялооо чааааак толкова много. Аз не го разбирам това, когато двама човека се виждат всеки ден, по няколко часа са заедно и пак си говорят по тел-а..това е лигавщина вече..
Всяка връзка си е различна и не трябва да сравняваш своята с чуждите.. спомням си имах връзка, в която говорихме с приятелката ми по 2-3 часа по телефона.. баща ми накрая взе някакви карти с 1 час безплатни разговори на месец.. а ние на първата вечер ги бяхме "издухали". Не е задължително да говорите по няколко часа, за да докажете един на друг, че сте неразделни - това само отнема от нещата, които ще са три пъти по сладки, ако си ги кажете live. Skype-а също е лоша идея, но някак си е по-безплатна и не е чак такъв проблем.. но все пак е добре ако важните работки си ги споделяте като се видите..
и аз имах подобен проблем...но след 4 месеца се ре6их да го оставя..и той като попита защо нали, се пак причина и аз му казах че не ми харесва отношението му понякога и мисля че не му пука за мен и не го интересувам, защото не го чувствам..липсвам ли му понякога, не иска ли да ме чуе нали ме обича уж и т.н.. и ми гарантира че ще се промени(макар че знам 4е е зает и не му е мн до стрели4ки,скайп и др такива) ии ето на от тогава минаха още 4 месеца и той е напълно нов човек..виждаме се секи ден или през ден, но пак ми се обажда когато не сме се видяли за 7-8 минутки да се 4уем тай че кажи му това което не ти харесва, и той ако мисли че си права или нз и аз ще се промени и ще се държи по добре и ще те прави щастлива с такива мили жестове като "обаждам ти се само за да ти 4уя сладкото глас4е " :P :P е пак тря се споделя това което не ти харесва във връзката ви, ина4е няма шанс нещо да се промени![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Аз не искам да се променя, защото аз съм казала,а защото той САМ е пожелал да ме чуе.
Проблемът не е, че не ми се обажда само за да ме чуе, а че не се виждаме всеки ден и ако аз не вляза в скайп, това означава, че няма да си уредим среща сиг 1 седмица. Даже ми се извинява с смс. Ве4е го помолих да ми звъни за среща, а не "къде си"
или "да се видим" на смс, ако все пак нещо го е ударило по главата,4е да ми прати, щото аз не мога от моя тел да пращам отг, че е бъгнат, та пак аз му звъня, за да му отговоря![]()
И ние не си говорим всеки ден по телефона. Айде, ако не сме се виждали.понякога се чуваме. Обикновено разговорите ни са кратки, точни и ясни. Уговаряме среща (ако не сме го направили) или казваме на другия, че сме се разбрали да излезем и с приятелите! Той няма интернет, така че и по скайп не се чувмаме или не си пишем. А иначе имаме по 600 безплатни минути 1 към друг, които са с натрупване 6 месеца назад.....не повече от 30-40 да изговаряме!
Сигурно доста го глезиш и е свикнал ти да го търсиш и да звъниш,спри малко да видиш как ще се обърнат нещата
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ми бившия ми се обаждаше всеки ден в обедната си почивка просто за да ме чуе как съм въпреки че се виждахме вечер... Отделно поне по 2 смс-а ми пращаше. А като си идех в БГ ми звънеше всеки 2 дена за по половин час и ми пращаше непрекъснато смс-и
Бий му шута направо!
Testis unus,testis nullus...
decka mu rabota....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Само не мога да разбера,ако не се обади на теб на кой трябва да го направи ...![]()
На мен даже, че съм от тия дето не обичат много по телефона с гаджето, ми звучи гадничко... Малко изхладняли чувства, даже... особено т'ва, че си разбрала от друг, че се е прибрал.![]()
Това няма значение ... С едно момиче бяхме на 3 мин разстояение до дях и се обаждах постоянно![]()
![]()
![]()
s moq priqtel sme na golqmo raztoqnie..i vseki den mi se obajda po 3-5 pati..nqkoga i pove4e ...predi lqgane si govorim kam 15-20 min..xixixi za leka no6t ...vse pak imame 700 minno vasheto moje da e po razli4no..neznam..ako se vijdate seki den..ili prez den..no dori kogato se vijdame pak mi se obajda da si ugovorim sre6ta ili da mi kaje 4e idva kam nas
pogovorete si...nadqvam se da te razbere ..uspeh
Жоро а после сметкатаПървоначално написано от KillSwitchEngage
моя рекорт са 2 часа и 20 мин.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ами..не знам,но ако се виждате всеки ден може и да не ти звъни..нали все пак се виждате?
Но ако сте далеч един от друг и се виждате 1-2 пъти в седмицата,и той чака само да влезнеш в скайпа..е те тогава е кофти..ама може просто да си е такъв характер,а иначе да си те обича..знам ли го..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Ооо ама тва е пределно ясноПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()