Махате ли си космите на ръцете? само моми4етата плсс
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Махам си ги да,чрез епилация.Бая боли,но......
'търпи бабо за хубост'си повтарям.
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
И аз си ги махам. С кола маска или епилатор..
Fall down seven times..
Stand up eight.
И аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарна![]()
Мажи ги с крем здраве!Първоначално написано от nailana
Аз на ръцете не ги махам, но по краката имам същите белези и пъпки и нз как да ги махнаИ аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарнаТи какъв епилатор си ползвала?
Ползвах,ама белезите не ги е излекувал засега,но при акне помага!Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
А на braun....чувала съм,че от Филипс се появяват такива...но както ми казаха по - горе ще пробвам пак с крем Здраве.Дано помогне.Пробвай и ти.Самият крем е много добър.Първоначално написано от rakiq_lady
Аз не ги махам.Не си личат толкова и сега даже започнаха да ми стават руси от слънцето.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
мда махам ги![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
И аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарна ! ima specialni kremove na veet koito gi premaxvat. probvai gi... 6e ti pomogne![]()
! ima specialni kremove na veet koito gi premaxvat. probvai gi... 6e ti pomogneПървоначално написано от nesito
![]()
В такъв случай ходи в някоя аптека и питай за специален гел за белези! Имаше някакъв, рекламираха го по тв, но не мога да се сетя как се казваше!Първоначално написано от nailana
Първоначално написано от nesito
Крем на veet за белези,така ли?Мерси много![]()
Добре правиш!Гнус ме е от момичета с косми по ръцете,няма значение руси или не,ако са гъсти,дори мъх да са ,много е отравително!И без оправданията на някои ,че били руси,това няма никакво значение!Първоначално написано от SeXyL[!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Естествено, че си ги махам!
mindscan
Бравооооо! =D> =D> =D> =D> И нас ни дразни!Откри топлата вода!Първоначално написано от vamp
Kontratubeks e gela protiv belezii![]()
~Remember,remember...25th of November~
махам ги да.. задължително.. много ме дразнят.. по принцип ги махам с епилатор но и с кола маска съм ги махала.. с кола маска боли по-малко защото болката е няколко седкунди.. ама с епилатора....доста си боли .. поне мен де.. въпреки че ги махам вече 2 година още ме боли.
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
от много момчета съм чувала,че момичетата с косми по ръцете ги отвръщават.И аз си ги махам с епилатор..не ме боли изобщо един път с кола маска пробвах ама не издържах така да се каже![]()
Some girls are just born winners !
Аз пък не ги махам, идобщо не им обръщам внимание
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
махам си космите на ръцете с епилатор от 3-4 месеца.. първите 2 пъти ме боля обаче после не![]()
Не ги махам, все пак съм на тринайсет.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
е кфо и аз съм на толкова пък ги махам..няма значение на колко сиПървоначално написано от GbSy
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/