.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Ръцете?

Ръцете?

Махате ли си космите на ръцете? само моми4етата плсс
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Махам си ги да,чрез епилация. Бая боли,но...... 'търпи бабо за хубост'си повтарям.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Супер фен Аватара на iPurple
    И аз си ги махам. С кола маска или епилатор..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

И аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарна

Цитирай Първоначално написано от nailana
    И аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарна
    Мажи ги с крем здраве!

Аз на ръцете не ги махам, но по краката имам същите белези и пъпки и нз как да ги махна Ти какъв епилатор си ползвала?

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Мажи ги с крем здраве!
    Ползвах,ама белезите не ги е излекувал засега,но при акне помага!

Цитирай Първоначално написано от rakiq_lady
    Аз на ръцете не ги махам, но по краката имам същите белези и пъпки и нз как да ги махна Ти какъв епилатор си ползвала?
    А на braun....чувала съм,че от Филипс се появяват такива...но както ми казаха по - горе ще пробвам пак с крем Здраве.Дано помогне.Пробвай и ти.Самият крем е много добър.

Град
    Sofia
    Аз не ги махам.Не си личат толкова и сега даже започнаха да ми стават руси от слънцето.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

мда махам ги
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

решението

И аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарна ! ima specialni kremove na veet koito gi premaxvat. probvai gi... 6e ti pomogne

Re: решението

Цитирай Първоначално написано от nesito
    И аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарна )
    ! ima specialni kremove na veet koito gi premaxvat. probvai gi... 6e ti pomogne

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Мажи ги с крем здраве!
    Ползвах,ама белезите не ги е излекувал засега,но при акне помага!
    В такъв случай ходи в някоя аптека и питай за специален гел за белези! Имаше някакъв, рекламираха го по тв, но не мога да се сетя как се казваше!

Re: решението

И аз с епилатор,обаче ми се появиха някакви пъпчици и сега са белези сякаш.И вече само с кола маска.Ако някой знае как да ги махна тея белези ще съм му много благодарна )
    ! ima specialni kremove na veet koito gi premaxvat. probvai gi... 6e ti pomogne

Крем на veet за белези,така ли?Мерси много

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Махам си ги да,чрез епилация. Бая боли,но...... 'търпи бабо за хубост'си повтарям.
    Добре правиш!Гнус ме е от момичета с косми по ръцете,няма значение руси или не,ако са гъсти,дори мъх да са ,много е отравително!И без оправданията на някои ,че били руси,това няма никакво значение!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Естествено, че си ги махам!
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Махам си ги да,чрез епилация. Бая боли,но...... 'търпи бабо за хубост'си повтарям.
    Добре правиш!Гнус ме е от момичета с косми по ръцете,няма значение руси или не,ако са гъсти,дори мъх да са ,много е отравително!И без оправданията на някои ,че били руси,това няма никакво значение!
    Бравооооо! =D> =D> =D> =D> И нас ни дразни!Откри топлата вода!

Kontratubeks e gela protiv belezii
    ~Remember,remember...25th of November~

махам ги да.. задължително.. много ме дразнят.. по принцип ги махам с епилатор но и с кола маска съм ги махала.. с кола маска боли по-малко защото болката е няколко седкунди.. ама с епилатора.... доста си боли .. поне мен де.. въпреки че ги махам вече 2 година още ме боли.
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

от много момчета съм чувала,че момичетата с косми по ръцете ги отвръщават.И аз си ги махам с епилатор..не ме боли изобщо един път с кола маска пробвах ама не издържах така да се каже
    Some girls are just born winners !

Аз пък не ги махам, идобщо не им обръщам внимание
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

махам си космите на ръцете с епилатор от 3-4 месеца.. първите 2 пъти ме боля обаче после не

Не ги махам, все пак съм на тринайсет.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Не ги махам, все пак съм на тринайсет.
    е кфо и аз съм на толкова пък ги махам..няма значение на колко си
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Махам ги, с епилаторче :P
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си