.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: HELP!!!

HELP!!!

sjalqvam 4e vi zanimavam s tova, no spe6no se nujdaq ot savet.Imam seriozen priqtel ot godina i polovina,no sre6tnah 1 4ovek. Lo6oto s slu4aq e,4e e edosta po-golqm ot men(moje bi s nad 10 godini),poznat na ba6ta mi e i e semeen. Srtuva mi se ,4e i ot negova strana ima interes.Nai-mnogo me spira fakta ,4e se poznava s ba6ta mi,koito e neopisuemo revniv,i nz kakvo da pravq. Az ne spiram da mislq za tozi 4ovek i sam gotova da prekratq serioznata si vrazka zaradi nego. Molq vi,daite mi savet!!! Predvaritelno blagodarq

Тази тема е за раздел:"Любов", там я пусни и ще получиш много съвети

Въобще не се занимавай. Какво мислиш, че може да има между вас? Може би да му станеш любовница.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

О, не не, не се занимавай с този, само ще те прецака. Остани си с твоя сегашен приятел. След време ще ти мине според мене увлечението към познатия на баща ти и всичко ще бъде окей.
    Memento moriendum esse!

Не се занимавай с него, нищо добро няма да излезе, ако се забъркаш с него. Ще имаш проблеми с приятеля си, с баща си, с жена му. От този човек не можеш да очакваш нищо, той е по-голям от теб и има съпруга, единственото, което може да ти предложи е да бъдеш негова любовница за кратко и след това да те зареже.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Въобще не се занимавай. Какво мислиш, че може да има между вас? Може би да му станеш любовница.
    добавям - любовница за 1-2 месеца и бай бай

ще бъде доста тъпо от твоа страна да скъсаш приятеля си с ,който ходиш от 1 година заради някой който иска само секс от теб...ти к'фо си мислиш 10 над теб да не мислиш ,че ще те обича... ... Ни са занимай с него ве...

Както казазха другите не се занимавай с него!ще му бъдеш само временно забавление.А може и ако стане нещо баща ти да разбере и така да ги скараш
    Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Сега аз имам въпрос към авторката Аве на колко си години?Ако си пълнолетна-ок ама иначе какво мислиш че може да стане?!?Като е семеен човека най-многа да му станеш любовница.Но не очаквай той да се разведе!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

[/quote]Сега аз имам въпрос към авторката Аве на колко си години?Ако си пълнолетна-ок ама иначе какво мислиш че може да стане?!?Като е семеен човека най-многа да му станеш любовница.Но не очаквай той да се разведе! [/quote]
    Mnogo pravilno napulno sam saglasen s tvoeto mennie koeto e vqrno ot kadeto i da pogledne6
    +10
    P.S.1 Pak do avtorkata...
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Град
    Targovishte

Re: HELP!!!

Цитирай Първоначално написано от sugarfree_babby
    sjalqvam 4e vi zanimavam s tova, no spe6no se nujdaq ot savet.Imam seriozen priqtel ot godina i polovina,no sre6tnah 1 4ovek. Lo6oto s slu4aq e,4e e edosta po-golqm ot men(moje bi s nad 10 godini),poznat na ba6ta mi e i e semeen. Srtuva mi se ,4e i ot negova strana ima interes.Nai-mnogo me spira fakta ,4e se poznava s ba6ta mi,koito e neopisuemo revniv,i nz kakvo da pravq. Az ne spiram da mislq za tozi 4ovek i sam gotova da prekratq serioznata si vrazka zaradi nego. Molq vi,daite mi savet!!! Predvaritelno blagodarq
    mislq che shte si nai golqmata glupachka ako zarejish priqtelq si zaradi nqkoi s 10 god po golqm ot teb i nai veche da razbiesh semeistvoto mu zashtoto toi se samnqvam che iska neshto drugo ot teb osven sex...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Повярвай ми по добре не го прави..нищо няма да спечелиш от цвлата тази работа и след това ще се разкайваш...1во той е семеен и не вярвам да зареже семейството си заради теб,ще ти прави мили очички ще те залъгва известно време ше си направи забавленията и после ше те захвърли като ненужна вещ..пък и с твоя приятел си от година и половина..това не е никак малко...просто се замисли и наистина не прибързвай в избора си,защото ще съжаляваш

Спира те мисълта, че е приятел на баща ти, а не това, че е семеен? Съгласна съм с по-горните мнения - изобщо не се занимавай с него, само ще те използва. Пък и после няма ли да ти е гадно, че си разбила едно семейство?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си