- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на море?
Виж, не се притеснявай, ще можеш да си ходиш на плаж когато искаш. Кръвта, за която толкова се тревожиш са едва няколко капки. А относно това дали ще може да го направите и на другия ден си зависи повече от теб, защото може малко да те боли и да ти е дискомфортно.![]()
>>> House Music <<<
a ti kak se kazvash
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Недей да се притесняваш няма да ти тече толкова много кръв
и ще можеш без проблем да изкарате една незабравима почивка.![]()
brato na men mi te4e nqkolko dena moga da ti kaja ama ina4e dori i da e taka tva ne ti pre4i zashtoto na plaja s tampon a kat se shibate posle shte nacapate malkoПървоначално написано от HaPySHeH
are uspeh
![]()
Спокойно. Няма да има много кръв. При някои момичета дори няма, а и това в никакъв случай няма да повлияе на почивката ти и няма да ти тече 20 дни след като си го правила за първи пъттова са бабини дивитини
А и няма никакъв проблем да го направиш дори и час след първия път
Само запомни : ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА! Да няма после "Бременна ли съм?" или "Защо ми закъснява? " Айде успех и умната
![]()
Не знам на всеки различно.![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
споко мацко аз бях съсъ същия проблем миналата година като за първи път бях на море с момче.Мислех ,че ще го направим там ...но така и не стана![]()
![]()
както вече една форумка спомена на всеки е различно
мен нито ме боля нито кръв ми тече както повечето фрд ми казаха ,че ще стане пък и от обща култура
просто бъди уверена в себе си и сигурна ,че искаш да е с това момче.Знаеш ,че после връщане назад няма
И най-важното обичайте се
![]()
![]()
![]()
slu4aino gadjeto ti da se kazva svetli
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
male vie ne ste nared ti koito ne sa devstveni ne hodqt na more malee kolko trqbva da si zle za da go kajesh
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
ehhhh kak iskam purvata macka da q iz4ukam na plaja
![]()
![]()
![]()
кой питашПървоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
![]()
![]()
не разбрах въпроса
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.