- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се целувам
Здравейте.Момче на 16 години съм и не мгоа да се целувам![]()
![]()
.Какво да правя/
т.1 и т.7
krem4et0
Ми намери си момиче да те научи![]()
![]()
Заший си устата и пробвай пак![]()
![]()
:P
![]()
Спрете с тие тъпи теми.Като не можеш ние как да ти помогнем?Намери некоя да те нау4и
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Дами, помогнете на младежа, яко го е закъсал явно - няма ли някоя състрадателна девойка да се прежали и да му покаже това-онова!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
не,защото това си идва от само себе сиПървоначално написано от Insalutary
![]()
![]()
(е се карам на теб,а на автора на поредната тема,защото от няколко дена като вляза в сайта и има точно такива теми)
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Споко аз съм на 20 и аз не мога сос ми![]()
![]()
намери си някоя и я помоли да те научи хах . . .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
тфа беше намек момичето иска да те научиПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
ела и ще те науча![]()
спочойно, пич... и да пишеш теми и да се "упражняваш" сам пак нищо ня стане докато не го напрайш с някой човек... предполага се, че ще е момиче...така че.. спокойно... търси си някоя дето може... или пък някоя неопитна да се учите взаимно,но мисля,че първия вариант е по добър... аз гледах разни клипчета във vbox i youtube не че нещо помогнаха ама да имаш някаква нагледна представа кво тр става... та като му дойде времето удари по 2 водки и тя като е приближи до теб достатъчно ,леко си отваряш устата и след тва я "следваш" ама вече като си на 2 водки всичко си идва на мястото....
така, че relax!!!!!!take it easy
![]()
![]()
Фани си кака да те отрака![]()
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
еми ще се нау4иш с времето а ако те е срам да не се изложиш пред мом4ето кажи му просто 4е не можеш да се целуваш добре и ще те нау4и гаранция![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
4e i a zkat bqh na 16 ne znaeh da se celuvam pyk kato se celunah za pryv pyt be6e mi malko kofti ama se nau4ih a pyk i koe mu e slojnoto buta6 si tam ezika i takamoqt syvet e zapoznai se s nqkoe momi4e ako se haresate i trygnete da se celuvate vodi se po neq
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Като начало поразгледай форума и тогава пускай нови теми защото в противен случай рискуваш някой ад отправи жарки щения за полова близост с майка ти, каквито отправям аз сегаПървоначално написано от mom4eto_16
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Абе вие продължавате да пускате тъпи теми неможеш да се целуваш,и ние какво да направим компот ли да ти отворим..................![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
давай пред огледалото и върти език![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
---> НАУЧИ СЕ
Mislq che tfa beshe izcherpatelen otgovor...
офф да ви имам проблемите .... само такива яки теми последно време![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
автора е момчеПървоначално написано от elitututu
обаче защо пък да не се научи да се целува с момче?!
поне със сигурност 1-вата му целувка ще остане незабравима
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Получиха се няколко предложения. Действай смело и успех.