- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЕГ "Пловдив"
amii gledam mn xora pusnaha temi za da tursqt xora ot tqhnoto daskalo i vikam i azta ako ima nqkoi ot eg"plovdiv" zaek da pisheee
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
лелеее там ли влезе...евалапознавам само едно момче дето ша е там...симпатяга е
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И аз така, ама всичките ми познати завършиха тая година.Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Тая година ще съм заек - с английскиТо и брат ми е там
- ще е 11 клас
имам 1 приятел там и не е спрял да се оплаква![]()
By myself but not alone ...
Аз уча там с Английски и ще бъда 10 клас.Мисля,че даскалото е супер и има страхотна атмосфера.Макар,че има много учене и зор.Даскалите много тормозят попринцип,но повечето са готини.
П.С.Имам един приятел,дето ще е заек с Английски-пича е готин(както и повечето хора в ЕГ-то).
да се надяваме да са готиниПървоначално написано от PlayeRR
щото и аз съм с английски..
![]()
nikoi dr li nqma ottam![]()
Има що да няма? 12 "в" in da making
..влюбен..
И аз ще уча сега там 8-ми клас. аз съм Пешо, мисля, че ще бъда "к" клас с английски![]()
Познавам едно момче,което тази година ще бъде заек.Мисля че влезе с АЕ..![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
мен ме приеха тази година с английски...плс ако някой знае кога ще изкарат списъците с класовете да ми пише щото познавам много хора които също ще са зайци и искам да знам дали ще съм с тях в един клас...а на 12 с родителите ли трябва да ходим![]()
![]()
и аз ще съм 10ти ама съм с немски... и на мен си ми харесва..не че няма от какво да се оплача...но все пак съм доволнаПървоначално написано от PlayeRR
![]()
Най-добрата ми приятелка влезе там с немски.![]()
Е,днес беше срещата с класа и класнияКажете кой 8 клас сте - може да си намерим съучениците из форума