- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Препоръчаите ми прическа :)
АМи нещо модерно а ако някои иска снимка да пише лс......
първи кажи каква ти е косата -къса ,средна ,дълга,4уплива ли е или кудрава ...имаш ли преса за коса и тем подобни![]()
Маце,в нета има толкова много снимки.
А и съм сигурна,че твоята фризиорка ще ти препоръча нещо,което ще ти подхожда.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
офф ... абе момиче ти акъл имаш ли
1. нямаме снимка да ти видим физиономията иии косата
2.от къде наа къде ние ше ти казваме кво да праиш с косата си ... твое решение .. ако искаш и 0 номер се подстрижи - хич не ми дреме.![]()
friziorkata ti,nai-dobre 6e ti kajepak i nie,otkude mojem da znaem i mqstoto na temata ne e v tozi razdel i ima i podobni dosta temi,pogledni v neta,tam ima su6o pri4eski,yspeh
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това си е така,зависи и тя колко е добра,защото има много фризьори в България,които гледат как става и нямат чак толкова познанияПървоначално написано от Black Tears
![]()
![]()
Отде да ти знаем ква ти е косата дълга къса средна каквато и да била..къв съвет искаш кат дори не си описала..къде ше хойш с тая прическа и малко повече подробности за косата ти![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Сигурно трябва да е любовна прическа как да го умая с косата сиПървоначално написано от mel4ety
![]()
Абе нула номер и хем нема да ти е жега хем нема да се притесняваш за прическата..![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
ит мейкс сенсПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
Първоначално написано от drun-drun!
![]()
![]()
nai-veroqtno iska da se vlubi/vlubim v svoqta/neinata pri4eskaПървоначално написано от mel4ety
![]()
ok
Да бе е са тръгваме тука да ти пишем ЛС постни една пик да те видим![]()
Еее ае де..няма на сички то няма да видят мн хора ..пък един по един не е на оферта надали някой ше тръгне да се занимава да му пращаш снимка слагай тука една и приключвамеПървоначално написано от loveandemotion
![]()
Виж мацката ти иска снимка тука ти са ебеш...Първоначално написано от loveandemotion
mi,n6 stranno trqa da e,kato te vidqh si pomislih da q pusne6 sqka6 li