- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Атеистично изказване
Едната личност е основата на теорията ти, а другата е най-видното лице в науката.епф теориите на Дарвин са леко "демоде",представи си изражението на Айнщайн ако е можел да види сегашната техника с която разполагат учените и нещата които са създали.....и защо всеки набожен човек изкача точно с тези две личности.
Точно ДНК-то ви е грешката. Промени в околната среда няма как да изменят базовите генетични инструкции. Кучето става вълк, койот, хиена и т.н. Какво имаме в началото? Куче. В края? Куче."жабата е станала на принц след 2 млрд. години съществуване. "
И аз го четох едно подобно нещо за преобразуване от жаба в човек.......но съмняваш ли се в съществуването на ДНК-ато,компютърните технологиии,слънчевите батерии и новите лекарства.Всички тези неща са благодарение на науката.създаден за да направят живота по добър,по дълъг,по рядко да се боледува.
Теорията за еволюция гласи, че промените в ДНК-то се дължат на мутации. Мутациите, обаче от своя страна са повреди. Нека повредя кода на някоя програма, да видим дали ще изкара още 3 функции.
СПИН, Рак, вродени генетични дефекти, проявени в средна възраст? Те не се лекуват.Животните да разговаряха....а те нима не си контактуват помежду си?Разликата между животното и човекът е че човекът има по голям мозък,с които осъзнава действията си и света около нега,за да може да оцелява в този свят,защото има животни които си закусват с голям кеф с човекшки бифтек.Това е оцеляване,първото правило на джунглата и понеже не сме в джунла се смятаме за хора,но има и хора които през целия си живот следват само инстинките си."Купони,пиянстване и тка и тка нататака,приемайки всичко за даденост,хвърляйки отпадаците си в природата.А това е деградация!Очевидно е че процента на смъртноста е доста по ниска в сравнение с преди 200 години,процента на умните хора е нарастнал,процента на високите хора е по голям,процента на хората които боледуват е по малък....и това го дължим на науката.......сега като се разболееш от настинка,отиваш в аптеката и си взимаш лекарства и до няколко дена си на крак пак.
Аз не се съмнявам. Бог може да е създал и други същества. Ако не - пак Вселената е красиво място.Определено е широка,но ми кажи какъв е шансът в леко казано огромната вселена да има извънземни......шансът е големичък,не само големичък,а и даже как може въобще да се съмняваме,че не съществуват.
Добре, промит мозък. Ако 10те Божии заповеди нямаха никакъв ефект върху съзнанието ти (нещо, за което еволюцията няма обяснение), то ти ще ходиш насам натам да крадеш, да убиваш... Най-накрая и ти самия ще бъдеш убит. Без тези заповеди щяхме да сме си още в античността, да се бием и да се убиваме...Света е един,той (светът) не се интересува от теб и мен,след 100 години никой няма да си спомня нито за мен нито за теб.Но светът не се базира на 10-те божи заповеди и промитите мозъци.Хах по времето на динозаврите,когато човекът не е съществувал са били в сила законите на природата и еволюцията.....оцелява най-силния и подобрява гена на бъдещето поколение,за да може след 30 поколение(примерно 30,но зависи от много фактори) на оцеляване на най-силния да има адаптиране към агресивната природа,иначе видът изчезва!
Левиатан е морско чудовише. Сатана значи "опонент" на иврит. Всеки, който се противопоставя на Бог е Сатана. То е повече звание, отколкото име. Луцифер е името. Драконите всичките са избити от хората.Левиатан.....Левиатан е едно от многото имена на дявола,а приказките за дракони са по древни от хтистиянството и са повлияни точно от динозаврите,но библията им придава "дяволит" облик.Което води до следващия извод.....човек се страхува от това което не познава и понеже се страхува,то той го оприличава на "дяволско".....като лунните затъмнения,които преди "много" години са били смятани за точно такива.
Всъщност, възможно е. Исляма, Френската революция, Двете световни войни, всичкото е Божие наказание, предсказано в Откровението на Йоан, последната книга от Новия Завет.Маите са изчезнали ирония на съдбата,природно бедствие и недей да казваш че "бог" ги е наказал![]()
Вишисти и историци, добре. Защото ако нямаш висше образование си идиот, който не може да мисли. Католическата и Православната църква са извращение на това, което пише в Библията. За това също съм пуснал тема.Горепосоченото което показвало колко знам за религията всъщност е грозната и болезнена истина,и всички необременени и не заблудени хора се съгласяват с тезата ми.....говоря за вишисти и историци...
Е тая дума фанатик много я мразя.След толкова много фанатични изказвания които съм чувал,просто се бях ядосал и затова пишех толков халиво.
Уау, промит им е мозъка. Не те вярват, че сме дошли от камъните.Нямате си и на идея колко апсурдни неща съм чувал,от вярващи хора и колко агресивно защитават теорията си която води до задънена улица,не за друго.....а защото им е промит мозъка и после се очаква от такива хора да създадат поколение.
Аха... мислиш, ли?Учебниците,какво да ти кажа за учебниците,ако бях си развивал знанията на основата на учебниците,сега нямаше да мога да водя спорове и да опровергавам тези теории.
Християнин, вярващ в магии няма. Сатанисти също няма.Аз съм приятел и със протестанти и със агресивни християни и със християни вярващи в магии и със мюсюлмани които биха пребили човек ако заговори против корана и със атеисти и сатанисти.
Един въпрос.....къде отиват будистите след смъртта си,в рая или ада....
Будистите - като всеки друг езичник в "Ада". Какво е точно Ада е спорна тема. Със сигурност не е там, където живее Сатаната и мъчи хората, които са извършили "смъртен грях".
Всъщност, Бог може да прояви милост и да ги прероди в дърво или нещо подобно...
Сатаната си е жив и здрав и в момента управлява света.
Бих ти пожелал лек ден.