хах експерименти...."експеримен " не е правилната дума,изпобвал съм начини да си контролирам сънищата и да мога да се будя когато аз пожелая,защото често сънувам и.....сънувам неща които са ми се случили или искам да ми се случат.

"..оборена от много хора." е безсмислено.".......съмнениет е ключът.

Разликата е че при ПБС усещането е по силно,понже си на границата на смърта,в кома,а комата е близка до заспиването и изпадането в безсъзнание.Като има различни етапи,при които етапи нервната система и психиката играят различна роля,различни химични елменти и хормони се изпускат и особенно в болница където вливат различни медикаменти,които влиаят и на мозъка и на нервната система и на цялото тяло.....много дълга тема.
Едни като теб,едни като мен.....един християнин,един католик,един будист,един мюсюлманин,един атеист,един сатанист и още много други които следват различни религии и убеждения(атеизмът не е религия)и всеки си защитава ревностно своята и какво става....противоречия и войни.Докато истината е една,но малко хора се водят по нея.
И затова има сега " ти не си като мен,ти си различен" и всички мразят различните и от там произлизат всичките тези неправди и апсурди.
Истината е една,това че някой не я приема и я мисли за "зло" не я променя и не променя последствията от тази истина.
Коя истина....майката природа.Когато четете нещо,вниквайте в това което четете.

Няма такова нещо като да се оставим на времето,нищо не стои на едно място,нищо не е статично.....всичко се променя и изменя,без значение дали го искаме или не.А истината се разкрива не от самото време,а защото с времето хората започват да се съмняват и да поглагат на съмнение всичко.