Според мен такива нещо като Бог няма.За 6 дни казвате е създаден света...странно,ама как всичката материя е била събрана,концентрирана и там всички други неща, че да се получи всичката тази зеленина, рекички ,езерца и тем подобни.Аз съм съгласен с мнението на k`man.
За извънземни...питате дали има извънземни? Ще ви кажа,че този въпрос е тъп! Правилният е Къде има извънземни.
Аз лично вярвам в науката,не на Библията,която според мен си е една фантастика,ама скучничка.Наскоро четох,че черните дупки са вселени във вселената.Ако това се окаже вярно(не е доказано и не го твърдя,но не го и отричам)то тогава,ако ние предизвикаме някоя Супер Нова да избухне преждевременно, то тогава ние богове ли сме.Ами ако аз например съм ученътм, който води проект по предизвикването на черна дупка.То тогава аз Бог ли съм!?
Нещата са доста широки затова няма да обхващам много точки от темата,но само бих искал да кажа,че идеята за всички тези неща са...глупави.Чел съм навремето тук таме нещо, там нали тоз Христос от 2,3 риби(някъде там май) успял да нахрани хиляди души.Е как става тоя номер.Мога да направям пример с една джаджа от Стар Трек.Там хората си имат една технологийка, която прави всичко от въздуха, чрез ядрен синтез( странно,но сега не се сещам името на това устройство).Идеята ми е,че защо този "Бог" да не се окажат разни извънземни в бели престилки наричащи себе си учени.Може нашата вселена да е направена по начина с черните дупки.След някоя друга година...като се замисля по скоро хилядолетие и ние ще правим вселени.И ние ще правим живот.
Във вселената има много живи твари.Може би всяка система,която има някоя друга планета има някоя друга бактериа.След няколко милиарда години ще стане някоя разумна форма на живот.
Това, че животните си говорят си е ясно.Човекът просто минава над обикновенни неща като "натам има храна" , "натам има опасност" .Ние се осъзнаваме и това ни отличава.
Аз лично винаги ще си вярвам на науката, тъй като тя би могла да дава познание.Тъй като не съм си правил труда да чета Библията ,ще ви питам Как слънцето свети? Защо планетите се въртят? Защо Слънцето има по голяма гравитация? Какво егравитация? Как "Бог" е създал гравитацията? Там едва ли има тези отговори.
За ДНК ,наистина еволюцията е мутация в структурата.Ако тя е сполучлива се пренася в следващото поколение.Ако не е...новороденото просто....е то зависи каква е,ама ако е нещо по сериозно...
Та това е общо взето.
Айде със здраве!