Цитирай Първоначално написано от Admiral John

Не не обещавам!

Единственото,което искам да разбера е защо вярваш в БОГ!!!Кажи де?!Само защотоедна книга казва,че е всемогъ и ти вярваш в това!Къде е Бог,когато умират невинни хора под гумите на някое пиян шофьор,а?

За извънземните...ти къде си виждал/а тия ангели и демони?След като не са земни,би трябвало да живеят някъде другъде,нали?Само не ми ръси глупости,че живеят в друго измерение!
Виж сега аз не те обвинявам за каквото и да било,просто някой от теоритте ти ми се видяха абсурдни.Бог ни даде ние да избираме,Той не ни кара насила да повярваме в него,Той ни остави ние да изберем как да водим живота си.А ние избрахме да убиваме,да изнасилваме,да караме пияни,за да умират невинни хора под гумите на колите,ние избрахме да забогатяваме на гърба на бедните,избрахме проституирането,алкохола,н аркотиците,избрахме войните,избрахме парите,избрахме кражбата и моралното падение!
Аз вярвам по ред причини И много много пъти съм ги обяснявала,но никой дори не ме чува,ако наистина се интересуваш можем да говорим на ЛС.Не е само заради една книга,повярвай ми
Знам,че има ангели и демони и не им пречи да ни навестяват....което пък не означава,че можем да ги виждаме.

Съжалявам отново ако съм била груба,но причината е една - цикъл