- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто искам да споделя
има едно мом4е с което няма как да станем гаджета,но аз така и неможах да го забравя.имаме малка история(всъщност не е никак малка)и просто сега си легнах и пак се замислих за него-липсва ми,липсва ми страшно мн гушкам си одеалото и си представям 4е гушкам него,но ги няма неговите ръце,не мога да усетя аромата му,нито да докосна лицето му.просто ми е мн тъжно и исках да го споделя с някой.съжалявам ако съм ви загубила времето
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Какво е това НЕ ... ? Искаш ли го силно няма НЕ ...
не може щото той ми каза 4е не ме иска и не ме харесва и просто не искам да му досаждамПървоначално написано от Vikitooo
I can't stop myself from loving you <3
Поднеси му любовта си към него по друг начин.По интересен и по интригуващ.Нещо,което ще го впечатли.Един човек,когато е влюбен е готов да плати с живота си да бъде с любовта на мечтите си.Става на въпрос,че ако го обичаш истински ще направиш дори и невъзможното да си с него.Надявам се,че си разбрала какво се опитвам да ти кажа.Успех и дано да успееш!![]()
Олее .. знам какво е.Ии на мен ми се случи, само че копелето
нямаше смелостта да ми го каже!
Ии аз може би все още го обичам, ноо се опитвам да го забравя.
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Явно си му омръзнала ... Опитай се да промениш нещо...Първоначално написано от cinderella_gugutka
Има огромен ефект ... Поне гаджето го разбра ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Действай
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ташак е, ама какво да се прави. Щом ти е заявил, че не те иска според мен правилно - няма да му досаждаш и да се унижаваш да го молиш ... иначе и аз съм като тебе ... гушкам възглавници и одеалца прекалено много напоследък ....![]()
Memento moriendum esse!
напълно те рабзирам и аз съм го изживявала това....ноо аз се предадох и не се борих за любовта му..и до ден днешен съжалявам и го обичам,но вече е прекалено късно...затова моя съвет към теб е да се бориш и да не се предаваш...![]()
Че времето отдавна е загубено,но помисли от тази страна той се отдръпва поради това,че те харесва,но не знае как да го каже и за това ти казва че не те иска,не те харесва.Звънни му да се видите и там като се видите ти му кажи каквото изписа тук и какво чувстваш към него.Ще те приеме ако разбере той какво значи за теб,ако ли не-адиос.Това е от мен.Успех и дано се получиПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Тогава...промени малко външния си вид,може да помогне.Ако ли пък не-поне ще си опитала.Първоначално написано от cinderella_gugutka
cinderella_gugutka и мен също ми се е случвало ... знам какво еГадно е да ,но все пак щом той е казал ,че не те харесва вече и няма да се получи по-добре направи всичко възможно да го забравиш
![]()
![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
даааааааааа имах същия проблем...исках да съм с едно момче,но аз имах приятел пък и прекалено много неща ни пречеха да сме заедно...и все пак още си мисля за него и ми липсва.Но...просто няма начин да сме заедно...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
жалкооооо ;(
Трябва първо да си дадеш сметка дали наистина го обичаш или просто си подвластна на стари чувства. Ако е първото бори се за него, но не се унижавай. Покажи му, че държиш на него. Ако отново те отхвърли, може би не те цени достатъчно или просто не те обича и е по-добре да го забравиш...
Щом не те харесва, не му се предлагай, ще те помисли за отчаяна. Просто се дръж студено и настрана, сякаш не те интересува. Тогава той ще доприпка до теб. Е, ако не го направи - здраве да е, да не е единствен?! Пък и честно казано, след това, което ти е казал, не си заслужава да се занимаваш с такъв боклук.Първоначално написано от cinderella_gugutka
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Janeta_ е права.Миличка не си заслужава за едно момче да страдаш.Те всички са такива.Няма смисъл.А момчета колкото искаш.Дразня се като момичета плачат за момчета.Разбйи му сърцито и го оставитака никога няма ти да си тая дето страда
![]()
![]()
![]()
![]()
ми впечатли га бе човек разкрий му добрите ти страни покажи му нещо хубаво у теб и тогава мисла че отново ще те хареса.....не искам да ставам нахална но за кфо сте се разделили ако сте били гаджета въобще ?![]()
Тъжно е ,съчувствам ти,и аз съм така.
Удари си една,и ще ти мине.
е щом мислиш че няма надеждааа...
все пак ще го забравиш някой ден![]()
опитай пак и деиствай!!!..... Няма невъзможни неща....запомни това