.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: HEELP!!!!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Това звучеше като сапунен сериал . Уау убедих се че такива неща се случват наистина. Аз лично поддържам идеята че за любивта няма граници, но не мислиш ли че така само ще навредиш и на него и на себе си ? А и едва ли го обичаш истински. Този мъж е просто внушение седни и си помисли какво всъщност ти чувстваш...
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

World's gone nuts!
    w00t, I commented

Според мен недей ! Доста е по голям от теб , има семейство пък на всичкото от горе познава баща ти ! Няма да те опреквам за нищо ,но помисли добре ли , ще се чувстваш ако разбиеш семейството му , аз лично знам какво е външен човек да разбие семейството ти ! Просто сега като го погледна този човек и ми идва да го заплуя ! Затова миличка помисли добре колкото и да те привлича помисли за последствията ! Успех
    VsIcHkO ZaPoChVa,Za Da SvUrShi I dA OsTaVi,SpOmEnA Za ToVa KoEtO ,NiKoGa NqMa Da Se VuRnE...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Изобщо не си и помисляй да си с него! Та той има семейство, може и деца да има... Заслужава ли си да разрушиш семейството, заради краткотрайна сек връзка, защото точно такава ще е "връзката" ви според мен...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имаш сериозна връзка ,а пускаш тема във тийн форум със съдържание"имам сериозна връзка,но ме впечатли семеен мъж,с над 10 години по-голям,притеснявам се от реакцията на баща ми,помощ"?!После кажи,че си нормална.Как може да причиняваш това на приятеля си?А замисляла ли си се,че този мъж може да има и деца?Как мислиш,че ще се почувстват като разберат,че някаква тийнейджърка,дето не знае какво иска,се опитва да им отнеме бащата,т.е да им разбие семейството?Не искам да те нападам,но ако се замислиш ще разбереш,че съм права.И още един въпрос:ако беше малка и някоя,като теб сега,се беше опитала да направи същото какво би направила?

Ти да не си луда ? Тва е моя отгоров

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си