- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дни сте в менструация?
kogato symna zdravoslovno hranene 3,a kogato qm "bokluci'' 6-7 dni
5 дни ми е, но понякога и 6
Момиче съм.
И аз съм като теб.Първоначално написано от Dreamy~~
Днеска си вървя по центъраи ми се искаше да убия СЛЪНЦЕТО и всичко де що мърда наоколо.
Нямам апетит,обаче съм страшно нервна.Иначе този път беше 7-8 дена,но щеше да е по-добре ако се въздържах от шоколад,кубети солети,ваФли и глезотиики.Затова последните два дена е взех в ръце и за закуска съм на салата и плодове на обяд сандвичи и за вечеря нещо леко.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
6 денааааа![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
4; много рядко 5.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
6-9 vinagi e razli4no no ne po malko ot 6![]()
Everything sucks when you are gone!
Еми по 3 дена .. след това е някакво такова оттичащото се кафеникаво в-во.. Най-много ми е било до 6 дена,но това беше в началото .. От 2 години някъде ми е по 3-4 .. преди ми беше по 5![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ми винаги различно но последния път беше 4
![]()
![]()
![]()
обикновено ми е 7 дена като в последните дни почти няма нищо..но съм имала и случаи като съм на море и за 4 дена да ми е било а и 1 път ми беше почти 9 дена![]()
всеки път ми е различно,но най-често 5-6 дни.![]()
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
Okolo 4-5 dena. Na 4etvyrtiq den te4e mn slado i ve4e na petiq den priklu4va.![]()
Четири дни си се разтичам обилно. На петия има по 2 - 3 капки, я има, я няма и това е.
Какво му е мъчението само не разбрахМоя е различно .. по принцип е по 4-5 дена , нооо , в момента ми е 7-я
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
еми в повечето случаи повече от 7 дни =[
Радвам се, че моя освен кратък е не особено болезнен и слаб. Рядко ме болят - корем, кръст или гърди. Трае ми обикновено по 3-4, максимум 5 дена, което е идеално.
Като бях по-малка,не исках да ми идва .. беше ме страх.Но сега като ми дойде .. нямам проблеми,всичко си е добре,нито съм неразположена,нито ме боли корема,нито пък ми е кофти,вънаги съм с усмивка на лицето![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
Мм около 5/6 дни.. Ноо всеки път различно. Имало е случаи по 4 и по 8 .. Ноо за моя радост само веднъж беше 8 !Иначе средно по 5/6 .. .
Принципно 4 дни, петият е вече за изчистване, когато съм със ежедневна превръзка. Но аз пия Yasmin, което ми регулира цикъла. Иначе беше страшно нередовен и плюс това ми вървеше по цяла седмица, което не е нормално