- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много силни болки :(
Тази сутрин ми дойде и сега ужасно ме боли стомаха. Попринцип всеки път като ми дойде ме боли, но пия хапчета и ми минава, а сега ме боли много повече, пих поне 3-4 вида хапчета за менструални болки и пак не ми минава, не мога да си намеря място от болка... Знаете ли какво да пия или да направя, за да ми мине?![]()
По принцип и аз имам болезнен цикъл и каквито и хапчета да пия не ми помагат. Но открих едно лекарство, което има доста добър ефект, поне при мен, де - Кокстрал. След 15-тина мин има ефект.Можеш да си вземеш гореща вана или душ, или пък да си сложиш бутилка с топла вода на стомаха.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами и мен мн ме боли корема като ми дойде и аз пия Ношпа,а понякога и Аналгин и ми минава бързо...
на мене винаги ми е такаи си седя,лежа си и ми минава оО
На мен Cпазмалгона винаги ми помага
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
И мен много ме боли корема и кръста докато съм в цикъл..и почти нищо не ми помага.Преди пиех нурофен,но той спря да ми помага и сега пия аулин,който поне намалява болката
по принцип нямам болезнен цикъл,но когато ме боли пия Cпазмалгон или Нурофен и ми помагат ...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
на мен също, а ако нямам под ръка си взимам една гореща вана, тече малко повече след това, но поне не ме болиПървоначално написано от mIsS-kIsS
това че си пила поне три вида хапчета ме кара да се ужасявам не е позлезно за организма ти колкото и да не ти помагат ако си пила повче от едноо... на мен така са ми казва ли нз мога и да греша да ме поправите ако е така ей![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Виж, знам че това няма да те успокои особено, но има моменти, в които и всички хапчета на света да изпиеш - е не минава болката от менструация и това е! Така че легни си на спокойствие, заеми удобна поза, и просто изчакай да ти мине болката. И без това си попрекалила с хапчетата.
Аз също имам много болезен цикъл. Нимезил и аолин помагат наистина много.
![]()
![]()
мила, по принцип и моя цикъл е МНОГО болезнен особено 1 и 2 ден.. напраавоо
![]()
![]()
ужас е.. и каквото и да пия не ми минава от нищо.. нито Аулин.. нито Спазмалгон, нито Бускулизин и т.н. НИЩО не ми помага.. обаче съм чувала че ако си сложиш сапун на корема и минавало.. аз лично не съм го пробвала и нз дали наистина действа.. но ако искаш опитай.. и кажи как е
![]()
![]()
успех
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Ако имаш позната мед. сесстра или лекар го помоли да ти бие тройната доза : папаверин , нош па и бусколизин - това винаги ми помага и действа 10 часаПървоначално написано от 5e5cuTy
![]()
+1 Само да знаеш, че на всеки тези трите действат различно, в смисъл не е сиурно, че и трите ще ти подействат еднакво добре.Първоначално написано от indecent
И моят цикъл е ужасно болезнен още откакто ми дойде най-първият пътИ съм пробвала какво ли не....Цяла аптека с обезболяващи съм изпила
![]()
![]()
Като ми дойде пия АУЛИН или НИМЕЗИЛ
Това са единствените обезболяващи,които ми помагат!
Последния път , когато ми дойде така ме болеше всичко , че се прибрах от у-ще вкъщи ... Принципно аз пия "Нурофен" и ми помага , но последния път нямаше ефект . Опитай и ти , пък може и да ти помогне ...Ако не си го пила , де .
Защо темата е в този раздел ми е чудноо ?![]()
![]()
И на мен ми дойде днес, и обикновено това, което ми помага е комбинация между две обезболяващи, били те но-шпа, нурофен, бусколизин или др., но лошото е, че действат след около час след изпиването.
П.П Доколкото знам електрически възглавници или други топли неща не е желателно, да се поставят върху корема дълго време, по време на цикъла.
само не аналгин!ще тече повече
аз пия аулин или бускулизин илиии спазмалгон
Aulina mi pomaga na men
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Не винаги хапчетата действат, особено ако си свикнала с тях.. Но ако имаш, вземи си сложи електрическа възглавница на корема или бутилка гореща вода и си легни.. Ще ти мине бързо, но не трябва да се движиш.. Когато ти премине, може да станеш.. Nurofen имаче ми е помагал, но ако на теб не ти действа, опитай горното, успех.![]()