- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дни сте в менструация?
около.. 5-6 дена..
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Хора, вие между менструация и цикъл разлика правите ли?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
abe vas kakvo vi interesuva?! skoro 6te se poqvi i tema kolko puti hodite i do toaletnata![]()
za portokola- 3-4,v izvunredno redki slu4ai-5 dni
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
5-6 dni e minimalnoto no ima i takiva mececi deto mi e i po 7 dni!!![]()
Не правят. И аз се ядосвах ама вече като че ли свикнах. Даже гинеколога ми в БГ казва цикъл и в една реклама за противозачатъчни го бяха казали... Ужасно е ама какво да се правиПървоначално написано от kalpazanka
![]()
И аз това питам !Първоначално написано от kalpazanka
Ако се говори за менструация - 4-5 дена.
Ако за цикъл - 25 дена.. (различно)
Обикновено ми идва 3-4 дена като 3-я и 4-я ден вече течението е намаляло и я карам на ежедневни![]()
Менструация - никога повече от 4-5 дена като на 3-я започва да спира.
Цикъл - точно 28 дена като броенето почвам от 1-я ден на менструацията \/
Около 1 седмица,а как искам да е около 3 дни.![]()
МЦ- 24/28 дни
Менструация- 4 дни
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Иэвинявам се эа грешката,която бях допуснала в эаглавието.Вече е правилно![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
obiknoveno 5-6 dni kato poslednite dni mn namalqva no sega sam v 5 den i mi te4e mn silno nikoga ne e bilo taka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
3-4
4-5 дни,ама след 3-тия нататък няма почти нищо![]()
При мен винаги са точно 8![]()
Но кръвотечението е силно само първите 3 дни..
След това постепенно намалява-на 7 и 8 ден няма почти нищо.
![]()
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
Aми 7 дни,но 5,6 и 7 ден много малко тече,даже почти изобщо
Менструация-Първата година ми беше 7-8 дена,а понякога дори и 9-10.След това вече по 5 дена,максимум 6.
Цикъл-От 25 до 28 дни.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
3-4,no posledniq pat mn mi te4e6ee
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
На мен ми е по 6-7 дни и винаги много ме боли корема и кръста .. миналото лято ми идваше по два пъти в месеца.Преди да ми дойде почвам много да ям и на предишния ден обикновенно ме боли корема и си знам, че ще ми дойде и пъпки ми излизат винаги .. ;/
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
И при мен е по абсолютно същият начин..Първоначално написано от delina
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..