.

Виж резултатите на анкетата: Можете ли да прикривате болката си?

Гласували
121. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

93 76,86%
  • не

28 23,14%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Можете ли?

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!

Можете ли?

Можете ли умело да прикривате болката си, когато някой адски жестоко ви нарани?
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Не общувам с човека известно време и така прикривам колко ме е наранил.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    ... Ако по нараняване имаш предвид няколко пукнати ребра ... Да Това са чувства за слабите ... Нямам ги тия проблеми ...

ми опитвам се поне ..
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Ъъъм... зависи...
    По принцип не мога да го правя много умело
    обаче, ако ми се наложи в случай, че не искам човека, с който е свързана болката ми, да разбере какво тая... ще стикам зъби и ще сторя и невъзможното за да прикрия чувствата си...

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Аа, прикривам я адски сполучливо, защото по характер съм много весела и жизнерадостна. Колкото и да ме боли, просто не мога да не се смея. Няма възможност да ме видиш намръщена. Дори целият ден да ми е бил крив, пак ще се засмея над собсвения си каръшки късмет. ( Леле само как го казах! )
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    не....ревъ като магаре докъто всичко ми мине
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Опитвам се да прикривам 4увствата си, когато съм наранена , оба4е ми ли4и.Затова когато някои ме е наранил , гледам да не се срещам с него , за да не разбира , 4е страдам заради него.
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Зависи от ситуацията. Но повечето пъти успявам да я прикрия... праскам една фалшива усмивка и се правя че не ми дреме
    Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!

Град
    in my world!
    да изобщо не ми е проблем
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    не....ревъ като магаре докъто всичко ми мине
    +1
    Вкъщи на дивана на яко усилена планета ТиВи
    За пред хората просто се лигавя и го удрям на простотии. Толкова са ми свикнали, че вече знаят кога ми е тежко, какво ми има и т.н следователно не мога да прикривам какво ми е
    Но хубавото от цялата работа е, че го правя да е забавно.

Опитвам се да я прикрия, но не се получава в някой случаи

"Вкъщи на дивана на яко усилена планета ТиВи
    За пред хората просто се лигавя и го удрям на простотии. Толкова са ми свикнали, че вече знаят кога ми е тежко, какво ми има и т.н следователно не мога да прикривам какво ми е
    Но хубавото от цялата работа е, че го правя да е забавно."

Тая cherinka бе, много ме радва

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Мога!
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    ... Ако по нараняване имаш предвид няколко пукнати ребра ... Да Това са чувства за слабите ... Нямам ги тия проблеми ...
    Малко ОФФт.:
    ае мамка му! мн мразя някой да ми изцепи до болка познатото, банално клише, гласящо че чувства имали само слабите...

Ако нямаш чувства за какво си човек, за какво живееш?! Само да се наядеш, изсереш(сори за израза) и наспиш?
    Ако не изпиташ всичко, за което си имал възможност: да обичаш, да си обичан, да нараняваш и да бъдеш нараняван... каква ти е тръпката?!

Чувствата - това са емоцийте...ние не сме роботи, не винаги можем да мислим точно за това!
    Има моменти, в които се отдаваш изцяло на чувствата и това са най-красивите, било то щастливи или болезнени... чувстваш, че си жив...

извинявам се...

Град
    ... ~_~ ...
    ... Е за какво да живея и да съм нараняван ... Нека , но това е нормално ... Ти нараняваш,тебе ... За какво да се подавам на чувствата прекалено много ... Освен на обич ... Да седна да рева ли или какво ... С извинение ... К'во да направя като ми каже край да умра ли ... Отивам си на кино да забравя и готово ... Както мога да направя ... Щом го казва тя ... Да се самоубия ли ?!? ... Живота е както си го направиш ти ...

pri mene tfa mn trudno se polu4ava i ima samo 1 na4in da uspeq-da prehvarlq bolkata v gnqv,pak i taka po-barzo mi minava

... Е за какво да живея и да съм нараняван ... Нека , но това е нормално ... Ти нараняваш,тебе ... За какво да се подавам на чувствата прекалено много ... Освен на обич ... Да седна да рева ли или какво ... С извинение ... К'во да направя като ми каже край да умра ли ... Отивам си на кино да забравя и готово ... Както мога да направя ... Щом го казва тя ... Да се самоубия ли ?!? ... Живота е както си го направиш ти ...
    А?

Не е човек... тва, ако ще се самоубиеш - това те прави слаб

аз говоря за това, че виждаш ли... тези дето нямат чувства са силни... те са слаби защото не са го изпитали и след това преодолели...

и все пак изпитваш чувства ...

стига сте се правили на бахти коравите копелета

Град
    ... ~_~ ...
    Не съм казал , че нямам ... Имам в изобилие ... Но някой просто не ги искам ... Им го позволявам ...

Град
    в лайната!
    мога

Цитирай Първоначално написано от TechnoSphere
    Малко ОФФт.:
    ае мамка му! мн мразя някой да ми изцепи до болка познатото, банално клише, гласящо че чувства имали само слабите...

Ако нямаш чувства за какво си човек, за какво живееш?! Само да се наядеш, изсереш(сори за израза) и наспиш?
    Ако не изпиташ всичко, за което си имал възможност: да обичаш, да си обичан, да нараняваш и да бъдеш нараняван... каква ти е тръпката?!

Чувствата - това са емоцийте...ние не сме роботи, не винаги можем да мислим точно за това!
    Има моменти, в които се отдаваш изцяло на чувствата и това са най-красивите, било то щастливи или болезнени... чувстваш, че си жив...

извинявам се...
    Я какво хубаво мнение И ти клиширано, но хубаво

Иначе - понякога да, понякога не. Зависи от това до каква степен си изградя черупката.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Не се оставям да ме наранят, но ако ме наранят умело го прикривам (и тъпкано го връщам (вируси, троянци, спамери всякакви ))
    w00t, I commented

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Опитвам се,но много ми личи..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен
    Град
    SF
    Оо, страхотна съм.. Никой нищо не може да заподозре, ако не му го кажа изри4но.

Робинята на Quench

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мога да се прикривам пред дединия човек който ме е наранил макар и вътрешно да изпитва огромна болка.Ама прибера ли се в нас -леле- рева до скъсване просто.Снощи съм ревала 4 часа ама без да спра!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си