- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можете ли?
Мога да прикривам всяко едно чувство по майсторски начин, включаемо болката, стига да се наложи. Е, у нас обаче рева става двоен.
Memento moriendum esse!
Ако искам мога да я прикрия, но предпочитам да я споделя с близък човек.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да,и съм го правила,но само аз си знам какво ми е отвътре
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
не винаиг успявам да си прикривам болката кояот изпитвам...просот очите го казват....не мога да се контролирам![]()
Ne ne moga!![]()
![]()
![]()
Rqdko se slu4va da ne uspeq da prikriq bolkata si takache da uspqvam![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
стига да искам мога
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Е, не съм бил наранявам много. В конкретен отговор на въпроса: да, мисля, че го правя.
Да, заради което са ми казвали, че съм безчувствена и студена. Но само 1-2ма човека биха могли да разберат какво всъщност ме гризе от вътре.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не-не мога да я прикрия, ако пък успея-явно не е било достъчно силно, щом съм я задържала в себе си...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз така.Просто много трудно ми личи дали прикривам нещо или не прикривам.Може да разбере това човек,който ме познава.Първоначално написано от vesinka91
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Всичко мога стига да искам, контролирам емоциите и чувствата си много добре...за това съм номер едно, разбира се. Едно е да прикриваш друго е да анулираш.
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
НЕ ..... определено съм много първичен и действам по най-емоционалния начин .... знам че греша,но не мога да се променя винаги ми се е искало като другите да сложа една изкуствена усмивка и всичко и всички да си мислят че съм добре и се забавлявам а не да изглеждам като подритнат парцал тъжен и много агресивен в такива моменти
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Не мога![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Ем аз мога
PrАvя PъT CaMy Nа СдyXaNiTe,A TaRiKaTiTe Gi CдYxBaM I CaMy ClEd ToBa Im PrAvЯ pЪт [!]
Opitvam se,no stava mnogo trudno vse pak....![]()
![]()
![]()
prosto ne si ob6tuvam ve4e s nego.... i ako ne6to stane 4e se skarame mu izlivam vsi4ko na edin pat..zashtoto go taq v sebe si no kogato mi kipne izlivam si4ko i stava mnogo losho ..![]()
Научих се
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
амии изглежда мога доста добре да прикривам болакта си когато трябва![]()
ама тука във форума си казвам всичкооо
![]()
zavisi dali ne iskam da vijda che me boli ili sum dotolkova naranena che ne mi puka koi kakvo vijda i misli...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...