- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можете ли?
Определено "ДА!".Много съм добра в тва да прикривам чувствата си и особено болката.
Физическата-да,психическата-не![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Да.. Винаги. Даже пред близки приятелки не мога да призная истинските си чувсва. Просто не мога.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз физическата не мога да я прикрия никогаФизическата-да,психическата-не Sad![]()
Но психическата - специализирала съм се в това, мн ми се отдава![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
естествено,че мога.тфа ми е специалността..обаче мама винаги разбира като ми има нещо,независимо от състоянието- прекалено весело или прекалено тъжно-
.. старая се да направя най-големия проблем в най-безобиден тъп момент
,но само аз си знам какво ми е
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Да,мога,и то много успешно,
на човек себе си не може да излъже.
Вечер като си затворя очите и айде...
Боли,и ръцете си мразя аз,
защото друга прегръщах с тях...![]()
![]()
определено НЕ![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Горе-долу успявам.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ми мисля че мога щото аз по принцип съм мн лъчезарен човек и винаги см усмихната и дори да ми е криво гледам пак да съм забавна и да не ми личи щото мразя да ме питат кво ми е![]()
predi mojeh i ne me ebeshe za nikoi no veche ne nemoga![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Всъщност преди не можех,ама изобщо..Все на някой трябва да рева, най-вече на въпросния пич.. Ама сега гласувах с "Да" , защото съм..мммм.. как да кажа.. обиграна.. Вече знам как да се справя с това, другия да не те разбере, че си съдираш г**а (с извинение) от болка...Учих се от най-добрия..( бившия)
![]()
мога...мога да ми наговорят толкова тежки думи и да не падне една сълза от очите ми, научила съм се да контролирам себе си и да не издавам това което чувства сърцето ми... но принцип не го правя..никога не прикривам това което чувсвтвам,...аз съм открит човек и си казвам всичко лошо, добро какво и да е право в очите, чувствам моментите такива каквито са, трудни и тежки показвам слабост или обратното показвам колко съм силна и че мога да се справя с поредната трудностто това му е интересното на живота да изпиташ възможно най различни чувства за да можеш да го оцениш ...
![]()
![]()
да,животът е театър,ако не си добър актьор тогава накъде си тръгнал?!![]()
Мога..щото точно когато нещо такова стане нз защо това става един смешен ден.![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1 и при мен е същотоПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
да, умеянаучих се
сега ми се получава чудесно
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз лично съм такъв човек, че почти никога не показвам емоции. Много хора ме мислят за студен човек, но всъщност отвътре не ми е така както отвън. Просто знам, че когато ми е кофти мога да кажа на 1 човек и да ми олекне. Няма нужда от различни коментари и прочее.
Don't tell me what I can or can't do !
случвало се е веднъж..просто се отдалечих от човека,той много често ми пишеше и ми звънеше(понеже бях тамън заминала на морето),но мен не ме интересуваше..в крайна сметка след като се върнах,той вече беше осъзнал грешката си и много тъпо се чувстваше...и нещата що годе потръгнаха след това де.....Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
Иначе ако съм само засегната или докачена или изчаквам подходящият момент да подяда човека и да му кажа,че е постъпил глупаво или се цупя и той сам се сеща...![]()
Ми момче не ме е наранявало толкова много.Ама по принцип мога
![]()
+1 затварям се у нас за няколко дни,надувам балади и рев,братче...голям рев...ама и навън не стаа номера да я прикривам тая болка,а големи усилия полагам...Първоначално написано от `noтhИng...
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Сега кат' се замисля ... Мм на външен вид не ми личи! Даже никак! Както казах по-горе (мнението на h0t_lipS~anD_kiSses ). Само че, кат се прибераа ии се подуван от рев! Ии казвам само наа 2/3 човека (най-добрите ми фрс) какво ми е! Иначее никой не може да разбере! (Като изключиме емотиконките в скайп които понякога слагам.)
Иначее човек с времето на всичко се научава. Ии даже до такава степен можеш да свикнеш с тези работи, чее да не ти пука (амаа тфа е един вид самозалъгване ии не е никак правилно.).
na4i sq 6e vi kaja ko pomaga:rakiq,vodka,menta,djin,iuski, i biraAz tei praq i pomaga 4esno kazano
Каквото и да е настроението ми очите ми винаги ме издават... Така, че ДА личи ми, когато съм наранена.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..