.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на LDto

моля за съвет

Аммм ..... едва на 15-се съм е не съм го правила и ..... се чудих дали е нормално ако го направя с момче на 17 години.Колко то да ли ще ме боли или ще кърви това не ме интересува.
    Знам,че ще боли и ще кърви.
    Но искам да знам дали момчето щи ми откаже с тези думи " ОоОо.... много си малка още"или " в момента ме мързи да отварям момиченца като теб" и с презарватив ли трябва да ме отвори.!?!?!?
    Нали имам си гарди дори мога да кажа,че хич не са и малки нося часка С. Но мисалта ми е дали приятелстото ни се си остане. Понеже на 26 този месец се запознах ме и аз не спирам да мисля за него и дали не избързвам малко!?. и дали ще преличам на курва ако легна с него дори за една вечер или ден
    Много ви се моля посаветвай те ме нещичко

Еми 100% ще ти пусне само като чуе за секс,но след секса ще те зареже!Тва е моето мнение....
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

бих те посъветвал да си хванеш някое сериозно момче да походите известно време да дойде обичта и сексът и той ще си дойде

Love My Girl <3 Loff You Soff

Град
    София
    Болката и кървенето е различно при всяко момиче.

Хвани си някой свестен по-добре, както каза човека над мен. За всичко има време и място.
    Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Не е ли малко раничко да му предлагаш подобно нещо?Девствена си,на 15 си,едва се познавате,но ти вече си решила,че го искаш.Сигурна ли си,че си го обмислила добре и че вече е време да се случи?Според мен,може да се съгласи,но след това ще те остави,поради простата причина,че ти вече си му дала това,което той е искал и вече не си интересна,освен ако не се окаже някое свястно момче,което да разбере каква сериозна стъпка си решила да направиш.Най-добре си намери сериозен приятел,който да обичаш,както и той теб,разбира се,и чак след това мисли за такива стъпки.Когато дойде моментът,ще разбереш дали това е точният човек и дали искаш с него да се случи всичко.

Тая тема ми прилича на "ебавка"
    Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!

Цитирай Първоначално написано от InDo
    Еми 100% ще ти пусне само като чуе за секс,но след секса ще те зареже!Тва е моето мнение....
    i az mislq taka ..
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

Повече от фен Аватара на LDto
    Благодаря за досегашни те съвети много ми помагам.
    Попринцип правя всичко на обратно,но този път май ще размисля няма да ми навреди ако още по-изчакам.Надявам се на още съвети.

Мега фен
    Град
    София
    Ако темата не е бЪэик,эначи жалко,че има толкова глупави хора.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    по морето
    съгласна съм с теб

Болаката е различа при всяко момиче. Кървене не е задължително да има. Не знам дали момчето ще го иска, ако е малко по-разумно мисля, че може и да ти откаже. Не знам как ще реагира, какво ще си помисли за теб, това го знае само той. Според мен ти е малко рано, но решението е твое.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    съгласна съм с теб
    me 2 за това си намеря някой сериозен

голяма работа са тия хормони

прай секс бе прай си кефа там , но после кат те зареже недей да пускаш тъпи теми ''хелп тои ме скъса'' ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може и да се съгласи да прави секс с теб, но трябва да се изясните защо го правите, а не после да има недоволни, сърдити и разочаровани.
    Да те помисли за курва...едва ли, това са женски глупости
    Не е нужно човека да ти е гадже или някви подобни, стига да е внмателен и грижлив к'во ти пука? Важно е ти да си доволна.

SK0RP10N
    Guest
    Razbira se, che niama da prilichash na kurva, kak moja da si go pomislish !?
    Momcheto niama da ti otkaje.Davai, smelo, posle pishi kak e preminalo =D>

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Може и да се съгласи да прави секс с теб, но трябва да се изясните защо го правите, а не после да има недоволни, сърдити и разочаровани.
    Да те помисли за курва...едва ли, това са женски глупости
    Не е нужно човека да ти е гадже или някви подобни, стига да е внмателен и грижлив к'во ти пука? Важно е ти да си доволна.
    +1..направи си кефа,че не се знае друг път дали ще имаш шанс да го направиш точно с него
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

не трябва да се притесняваш толкова много...преди всичко не си мисли че 1вия път боли толкова и тече кръв..при мен не беше така,но пък при всяко момиче си е индивидуално..при някой тече и боли при други не...не си мисли че си малка за него..ралзиката ви е само 2 години,с 1вия ми също беше толкова и можеш да му гласуваш повече доверие колкото до презерватив..в началото 1вите 1-2 минутки може и без него,хубаво е после да сложите...мм да ти кажа чувала съм че 1вия път можело и без

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си