- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Паника
ввъъъъъъй побърквам се ся ми закаснява и сичките препират да ми идва кво искат от мене (сестра ми майка ми )напрао превъртам казвайте с кво да го накарам да ми дойде макар че няма за какво да се притеснявам![]()
май ше чакам![]()
Добре бе, къф ти е зора? То си знае кое кога, ти недей му се бърка.
безсмислена тема![]()
ami mila izpii 12 vaniliiki..i do dva tri dni 6te ti doide
Щом нямаш причина за притеснение, защо толкова се ядосваш? Когато дойде, тогава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Щом нямаш повод за притеснение, не се шашкай.Майка ти и сестра ти и те са жени и трябва да им е ясно че им много фактори поради които може да ти закъснява.
Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!
Теб сефте те виждамПървоначално написано от Aleandra
![]()
e ше са натроваПървоначално написано от Big_Star
![]()
Nqma spokoino...![]()
![]()
![]()
![]()
аз пък съм малка звездаПървоначално написано от Big_Star
![]()
иначе кво толкова че ти закъснява спокойносамо не разбрах- за първи път ли ще ти идва или просто ти закъснява
Otkachena rabota, kakvo tolkova prepirat
Ti da ne si miusulmanka, che da chakat da te omajvat be
Че тя е модератор от доооооста отдавна .. няколко години може би ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
е просто ми закаснява ама препирам щото само ми задават глупави въпроси КОГА ТИ ДОЙДЕ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ДА НЕ СИ ПРАВИЛА НЕЩО и така нататъкПървоначално написано от little_star
не съмПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Ще си дойде когато му е времето. Освен ако не си имала полови контакти, тогава ще дойде, ама друго и то след 9 месеца![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
чесноооПървоначално написано от Big_Star
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е добре де кво ти дават зор - кажи им моя работа си е оставете ме и готово. Колкото повече те юркат ти се притесняваш и ще ти закъснева много ясно. Резни ги веднъж, успокой се, а и щом няма причина да ти закъснява няма и от какво да се притесняваш.
Първоначално написано от aniezina
![]()
ще се опитам да се успокояПървоначално написано от huligankata
spoko 6te ti doide to si znae koga![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!