- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..кво как е?
на 15 съм..преди седмица с една приятелка към 23:00 се прибирахме
живеем на 100м ..ии така вече бяхме близо до нас и се спряхме на един ъгъл и след като около минута се гледахме аз понечих да я целуна и тя отвърна с дълбока целувка..и така около 20мин стояхмецелувайки се прегърнати .на др ден замина за село ест преди тва се видяхме и се повтори същото..неска се връща!искам просто да попитам сексуалното привличане ли крепи наща връзка или е нормално да е така 1вата 1 седмица и тепърва ще си доказваме любовта си по др начини ..
Blueees,za du6ata 4ai...
mi aky iska6 da si prav .. izpravi se fe![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
така де ..обичам ли я или не -с времето ? тва питам
Blueees,za du6ata 4ai...
зависи от колко дълго е това приятелство..може и да има любов,но може и за сега да е просто превличане ...
1 учебна година някъде ..аз знаех че тя ме харесва..тя ми беше казала
още май месец
Blueees,za du6ata 4ai...
до там ли стигнахте че вече смаи не можете да определите дали обичате някого или не....
Първоначално написано от TechnoSphere
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Е то в началото на връзките почти винаги няма любов. Само привличане.. с времето ще се влюбиш, или не. То вече зависи от много неща..
И как точно реши,че някои от форума,ще може да ти отговори на този въпрос...Само ти си знаеш какво чувстваш,няма как непознати хора и то в нета,да определят чувствата ти...С времето и въз основа на отношенията ви,ще разбереш какво изпитваш всъщност.Първоначално написано от bluesman
+1 :PПървоначално написано от TechnoSphere
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Iam 4uvstvoto 4e avtora ni e mnOOOgo ТЪП
Po temata:4ove4e nie nemojem da ti kajem kakvo 4uvstva6 tova ti si go re6ava6 sry ne sme 4ak tolkos veliki ( ne 4e nemojem da te izlajem ama ai sa)
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
+ 1 ти ако не знаеш какво изпитваш....Първоначално написано от Erica
ПП: напоследък много такива теми, където ни питат дали обичат някого...![]()
ТРяБВА да знам дали я обичам .или времето ще покаже...
не ви питам дали Я обичам
Blueees,za du6ata 4ai...
Времето ще покажеПървоначално написано от bluesman
+1 :PПървоначално написано от Erica