- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли се подразнили..?
мм аз съм момиче и ако гаджето ми излиза с 3 момчета няма да ме издразнинормално...но ако излезне с 3 момичета, ха....мъка ми е за него
на нищо ше го напрая...е ся ако са някфи братовчедки или нещо тако дет ги познаам и знам че ня опасност ок..иначе
сичко под ножа не признавам никоя мн се издразня
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
С 3 - не особено - и аз излизам често с по няколко момчета. Виж, ако е само с една бих се притеснила повече...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Ако гаджето ми излиза само с 1 ... Тогава бих се притеснил иначе няма смисъл...И виж какъв е бил филма се пак ...![]()
![]()
Бе няма да ми бъде хич приятно.....
Ако е 3 момчета-никакъв проблем,а ако са 3 момичета той няма да се навие,защото ги знае тук какви са курволетини
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1Първоначално написано от amazonkata90
еее 4е кво и аз си ходя с приятелите на кино...те са големи кретени...кво толкова от лапета се знаем![]()
Е тогава седни и говори с нея,аз си мислех свестни момчета,а може би да са такива от твоя гледна точка ... Тъпо е да не остава време за вас ...Това , което ме дразни е че предпочита да излезе със 3ма коча на някав филм, отколкото да ми обърне внимание... това направо ме побърква..![]()
![]()
Не..Има право да излиза с който си пожелае не само с мен!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от LastWarrior
ne sam go spralq da izliza s koito si iska...vinagi mi kazva kogato izliza i s koi izliza...dori i da e s momicheta i s mom4eta..te sa si kompaniika i az mu imam vqra...ne me drazni.. , a kogato si doide pri mene si izlizame s nashta kompaniika
![]()
Ако е наистина с момчета ... ми ОК какво да му кажа.Ама ако е с 3 момичета ще избеднея!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Абе няма да ми стане много приятно,но не му пречи да ме викне и мен..![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Ако ги познавам и са безобидни -да върви на кино с тях, нищо против нямам, стига да не проваля наши планове заради това, но ако са някакви непознати направо ще ги смеля!![]()
Да прави каквото иска.
НЕ съм му майка, за да му забанявам какво и да било, още по-малко да се дразня.
То си е за него.
И, евентуално, ако намирисва на нещо друго, на него ще му се стъжни живота, не моя.
Az sam momi4e i ako gadjeto mi izliza s 3 mom4eta nqma da me drazni1Drug e vaprosa ako izliza s 3 momi4eta......napravo 6te pobesneq!!
Адски много ще се издразня и ще му кажа,че не ме интересува кви са им отношенията -приятелски или не,но ако отиде да забрави за мене![]()
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
**Naley* Това вече е прекалено голяма ревност ......