.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Чувствам се ужасно и не знам как да продължа

Пише ви едно супер отчаяно момиче,което иска малко разбиране и съвет какво да прави,за да си възвърне желанието за живот.

Приятели имам.Малко са,но са истински.Но напоследък и те се отдалечиха от мен...Или по-скоро аз от тях.Макар и да излизаме,не е същото.Аз постоянно говоря за едно момче,което ме нарани толкова много,че загубих вярата,че ще бъда пак щастлива.Може да ви звучи познато,но е ужасно когато го усещаш така.
    И това момче ми повтаряше колко много ме обича,докато бяхме заедно няколко месеца.Доказваше ми го....Искарата в очите му беше за мен.Но когато всичко свърши нещата се промениха.Виждахме се,но и двамата си правихме на пук. Макар че имах чувства не си го признавах. Много хора ми каза да спра да се занимавам с него.И аз спрях,но той не спря.Когато ми пишеше ме нараняваше.Разкваше ми за тази и онази.А аз бях бившата...при която няма да се върне никога.
    До вчера бях онази,която много обичал....онази която е била в сърцето му.
    Не бяхме се виждали,нито чували 2-3 месеца.Наскоро обаче пак си писахме.Аз разбрах някои неща...и бях много ядосана.Казах му каквото ми беше на сърцето.Че ми е безразличен,че чувствата ми към него не са били истински...И той отвърна със същото.
    Заболя ме много,но този път някак си го преодолях за час-два.Казах си:е какво пък?Пак ли да страдам за него?
    Вярно е,че сега ми е безразличен,но все пак аз давах много за него и не съм забравила хубавите ни моменти.А той явно ги е забравил...Каза ми,че не иска да има общо с мен.И защо?Какво му бях направила толкова?Отдалечих се от него не защото го мразех,а точно обратното.
    Няколко дни се чувствам като парцал.Имам усещането,че съм се променила страшно много.Преди бях много лъчезарен човек.Сега ми е все едно...Не знам как да го обесня за да ме разберете.Преди я имаше онази искра,онази хубава надежда,която ме дърпаше напред и ме караше да живея.Сега не е така.
    Моля ви за съвет.Правя го за пореден път,но не знам друг начин.Отчаяна съм Искам да срещна някои друг...просто за да ме накара да се почувствам мъничко щастлива.Толкова много го искам от сърце...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Прочети си подписа...

Явно не ти е баш безразличен. Спри напълно всякакви контакти с него, изтрий го от телефона си, скайпа и от всички възможни места! Изобщо недей да мислиш за него и за миговете прекарани заедно, колкото и хубави да са били! Остави го в миналото! Това, че имаш желание за други момчета е хубаво, показва, че все пак си се отказала от него. В такъв случай - действай! Сега е лято - живота ври и кипи! Излизай повече с приятелките си, но не им говори за него! Ходете по купони, забавлявайте се, запознайте се с други момчета! Сигурна съм, че там някъде те чака момче, което е точно за теб и е много по-добър от предишния!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Първо трябва да се замислиш дали отговорът му не е бил донякъде очакван.Тоест доста добра тактика е когато някой ти каже, че си му безразличен, ти да отвърнеш със същото.Може би си очаквала, че бившия ти ще се почувства огорчен и дори наранен от думите ти, но както изглежда е станало точно обратното и ти се се нагърбила със целия негативизъм, опитвайки се да направиш така, че той да вземе своя дял от отрицателните емоции.

По-важното в случая е не самата ситуация, а да разбереш дали наистина това момчето ти е безразлично, защото ако е така сега нямаше да се чувстваш по този начин.
    Не се измъчвай и не го търси за отговори при положение, че и в твоята глава е каша.Твоята несигурност, прибавена с неговия непукизъм ще ти домъкне допълнителни главоболия.След като изясниш сама за себе си какво искаш, след като преосмислиш връзката ви, макар и част от миналото, чак тогава говори с него или просто го забрави и наистина направи така, че той да е безразлична част от времето преди, колкото и да ти е трудно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Определено не ти е бил безразличен , а колкото до него в началото още те е искал и го е правел нарочно ... Обичах момиче и след като се разделихме исках да и говоря,но не можех правех го нарочно...Мислех,че ще си я върна,но не исках ... Сега сме само приятели и е супер ... Само мога да те посъветвам да си харесаш , някое друго момче и да излезеш няколко пъти само в мъжка компания ... Момчетата можем да променим настроените на едно момиче ... [/b]

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Явно не ти е баш безразличен. Спри напълно всякакви контакти с него, изтрий го от телефона си, скайпа и от всички възможни места! Изобщо недей да мислиш за него и за миговете прекарани заедно, колкото и хубави да са били! Остави го в миналото! Това, че имаш желание за други момчета е хубаво, показва, че все пак си се отказала от него. В такъв случай - действай! Сега е лято - живота ври и кипи! Излизай повече с приятелките си, но не им говори за него! Ходете по купони, забавлявайте се, запознайте се с други момчета! Сигурна съм, че там някъде те чака момче, което е точно за теб и е много по-добър от предишния!
    Мда... и всеки път когато някой ми каже това си казвам:еми да,така и ще направя!
    Обаче става все по-зле и по-зле.Не казвам,че той е главната причина да съм така,но и той се включва.Промених се.Искам си старото аз.Почнах да пуша и с това вредя само на себе си ! Правя се на много щастлива.Обаче хората,които се правят на такива,точно те са тъжни и чакат да бъдат разбрани. МН кофти усещане
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Прочети си подписа...
    А така

Прочети си подписа...
    точно така

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    ЦвЕтИт0 Съгласна съм с теб! Миличка,когато си му казала така си си вкарала автогол,защото момчетата са такива.Това е защитна реакция при тях,те от това,че са безразлични на някой ги е страх много.И за да не пада по ниско,когато си му казала,че едва ли не не ти пука за него..дори и да е искал да ти каже,че го интересуваш не го е казал,защото е сметнал,че няма смисъл след като на теб ти е все едно иии така де...Даваи напред без него,щом си казала това,а си мислела друго...нещата са ясни.Даваи напред без него.Ще се справиш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз съм началото и края. Алфа и омега. Светлина и мрак.
    Аз съм бъдещето и миналото, живота и смъртта.

Тъпо ми е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вие като късате, не можете ли да сложите истински край? Скъсали сте, той има друга, значи се е свършило. Просто не контактувате с този човек. Знам, че все те тегли към него и чакаш да ти се обади всеки миг, но трябва да се научиш да слагаш чертата. Защо само се мъчиш от това дали е безразличен или не, защо ти е гадно за него, защо се нараняваш сама себе си по този начин? Нужно ли е? По-добре ли ти става? Едва ли...загърби всичко, изтрий му телефона, е-мейла, скайпа, забрави че съществува и продължавй напред.

Град
    "градът на мечтите"
    Забрави го и прекъсни всякакви контакти с него
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Мда... и всеки път когато някой ми каже това си казвам:еми да,така и ще направя!
    Обаче става все по-зле и по-зле.Не казвам,че той е главната причина да съм така,но и той се включва.Промених се.Искам си старото аз.Почнах да пуша и с това вредя само на себе си ! Правя се на много щастлива.Обаче хората,които се правят на такива,точно те са тъжни и чакат да бъдат разбрани. МН кофти усещане
    Охх, на мен ли ми го казваш. Преди няколко дни се разделих с приятеля ми. Обаче и двамата имаме чувства един към друг и не искахме да се разделяме, но просто са такива обстоятелствата. Първите два дни само ревах, дори почти нищо не бях яла (което е доста нетипично за мен ). Опитвам се да си сложа маска и да се правя, че всичко е наред... Обаче не е! Боли ме! Аз също си искам старото аз...Но времето не може да се върне и някои неща никога няма да бъдат както преди. А това за цигарите - можеш да ги спреш винаги, когато поискаш. Аз по едно време също бях пропушила, но сега от 10 месеца и половина не съм пушила! Просто си казах, че достатъчно ми е лош живота, за да го влошавам и с това. Пусни си някоя тъжна песен, аз сега слушам само Scorpions - You and I, нареви се хубаво (и за мен, защото аз в момента не мога да си го позволя) и давай напред... Това е! Не знам до колко го заслужава твоя човек... Но все пак става въпрос за твоето щастие. Той, ако изпитва истински чувства към теб, ще направи всичко възможно ти да си щастлива... Но щом сте се разделили, може би така е по-добре! Свестно момиче си, ще намериш друг. Просто не мисли за него... и продължи!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Прочети си подписа...

и аз бях като теб преди 1 седмица ,сега ве4е съм по добре.с времето ще го преоодолееш и пак ще бъдеш щастлива
    I can't stop myself from loving you <3

Не искам да се повтарям, но наистина, прочети си подписа, за какво искаш съвет, като сама си го даваш, за себе си ли си го написала? Следвай го.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Ми и аз страдах така дълго време дори и повече от теб но паметта заличи всичко.....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И на мен ми се е случи така и отначало не можех да приема,че това е краят на връзката ни, постоянно му пишех в скайп и уж си останахме приятели,чатехме си понякога.. Но аз не можех да съм просто приятелка с него, само страдах повече, разбрах,че няма връщане назад и реших да спра всякакви взаимоотношения с него,за да го забравя по-лесно и знаеш ли, наистина помогна. Един ден той, голяма ми любов,по която бях плакала толкова ми писа,но без да се замислям излязох от скайп с усмивка

Моят съвет е и ти да пробваш така...просто го игнорирай, не му пиши, не говори с него...Ще ти бъде много по-лесно И не се отчайвай,а излез и намери по-добро за теб момче
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Прочети си подписа...

+1 ...

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И на мен ми се е случи така и отначало не можех да приема,че това е краят на връзката ни, постоянно му пишех в скайп и уж си останахме приятели,чатехме си понякога.. Но аз не можех да съм просто приятелка с него, само страдах повече, разбрах,че няма връщане назад и реших да спра всякакви взаимоотношения с него,за да го забравя по-лесно и знаеш ли, наистина помогна. Един ден той, голяма ми любов,по която бях плакала толкова ми писа,но без да се замислям излязох от скайп с усмивка

Моят съвет е и ти да пробваш така...просто го игнорирай, не му пиши, не говори с него...Ще ти бъде много по-лесно И не се отчайвай,а излез и намери по-добро за теб момче
    Само мога да добавя..Наслаждавай се на живота си след него!Има къде къде по-лоши неща от изгубената любов.Гледай напред и остави бъдещето да си каже думата!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Sofia
    Нормално е да ти е гадно,при положение че си го обичала толкова много,още повече като ти говори такива неща...но недей да си заебваш приятелите,заради едно момче,защото виждаш с момчето си до време,а приятелите ти ще са до теб цял живот...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си