- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили?
Здравейте,съжалявам че ви занимавам с тези нещо,но наистина ми трябва съвет!Та работата е следната:Преди време се запознах с едно момче,много си допаднахме и започнахме да излизаме заедно...всичко вървеше много добре...не можеше да е по добре,но след една поредна наша среща той спря да ме търси.На тази среща нищто не се случи за да кажа че сам го обидила с нещо или сам направила нещо....той даже ми каза че ме обича на тази среща.И както казах от тогава нищо,аз му писах...тои не отговаря.След няколко дни той ми писа че трябва да поговорим сериозно и оредихме си среща и аз отидох...чакоах до 30 мин. и му писай смс дали ще доиде и той ми написа цитирам"Ейй съвсем забравих,извиняваи".Бях бясна.От тогава вече не сме се чували.Аз усеща че не иска да е с мен,но незнаех защо и точно това исках да разбера.Аз наистина го обичам и искам да сам с него и искам ваши съвт какво бихте направили вие в тази ситуация?![]()
Благодаря Ви предварително!![]()
На мен ми се струва, че си е хванал друга и затова е избягал така. Или е голям страхливец. На твое място бих му дала един, последен шанс, и ако пак ме прецака - сори, да се маха.
Memento moriendum esse!
Не искам да прозвучи грубо, но той се опитва да те разкара...
Не казвам, че си виновна ти, просто интереса му е минал или пък нещо в теб не е хареал, не му е допаднало.Не го търси повече и не се занимавай с него, щом и тенекии ще ти връзва...
Аз пък имам чувстово, че е прибързал с думите"обичам те" и ся са чуди как да са измъкни, щото може би нещо е усъзнал (само той си знае к'во)
Не мисля че му влизаш в плановете изобщо даже май никога не си му влизала.Съжалявам че се изказвам толкова грубо.Ако наистина му пукаше няяше да забрави че имате среща и не ти щеше да го чакаш а той тебе!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
+1Първоначално написано от miss_asi
Миличка просто го остави това момче, не си заслужава. Той е глупак.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
хаха налиПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Благодаря много наистина!![]()
![]()
Na men mi se struva che iska da skysa s teb no neznae kak poneje trq ti kaje nqkva prichina a pyk mai nqma takava a i na nqkoi myje/momcheta im e trudno da ti go kajat v ochite nz ama mislq 4e nqma smisal da se opitvash da spasqvash neshto koeto mai e izcheznalo veche...
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
какво се занимаваш с този?? аз ли4но бих спряла да го търся...ква любов на третата среща бе..любов и оби4ам те можеш да кажеш и да говориш за нея едва след многоо време с него,ама найстина много..просто имасх привли4ане към него..по-добре сега се одръпни,за да не задълбо4иш 4увствата си и от там теб да те боли после
както виждам мом4ето много много не му пука за теб...има и такива хора!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз пак си мисля, че той си е имал друга още преди теб. Сега е лято, хората ходят на почивка. Гаджето му може да е отишло на море или нещто такова и ти си била "време да минава" , ако ме разбираш какво искам да ти кажа. Не мисля, че ти си се привързала чак толкова, че да не можеш да го оставиш, та за това "МАЙНАТА МУ!" и давай напред.![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Съгласна съм с мнението на NeLLy_BaBy![]()
![]()
Най-добре се изяснето още отсега.Попитайго от тука накъде![]()
Спри да се занимаваш с него,ще го улесниш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Не искам и аз да нападам момчето, достатъчно го наредиха... Поговори за последно с него... Ако видиш, че не отиват на добре нещата, напсувай го и забрави за съществуването му!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мисля 4е трябва да му признаеш какво 4увства и да го попиташ какъв е проблема с него,дали имате шанс-поне ще разбереш истината.успех![]()
I can't stop myself from loving you <3
Мисля че все пак трябва да поговорите попитай го какво чувства ...
Изяснете се най-после
А и ти сигурна ли си че го обичаш ?
Ще ти стискам палци и дано всичко се нареди!
Горе главата и право напред![]()
.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Настоявай да се видите и да поговорите...ако можете да оправите нещата и всичко да си е както преди-супер,ако пък той вече не иска да е с теб,поне разбери каква е причината за тази рязка промяна от негова страна...![]()
Ако наистина искаше да се поговорите сериозно до сега това да е станало няколко пъти дори.
Вместо да го обвиняваш заради несериозността му си гледай живота и не се занимавай с човек, който дори не знае как да прекрати отношенията си/ако това е била целта му, неидвайки на уговорената среща/.
Дръж се на положение и не се занимавай с тарикати.
Ще си намери майстора.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
С последната уговорка за среща
е искал да покаже,
че вече не му е пукало за теб..
Ти да не си помисли,
че е забравил случайно![]()
точно тва щях да кажа. бтв на колко е момчето?Първоначално написано от N0_feAR
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+123456789987654321.......Първоначално написано от ThunderGoddess
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
На 17 е!![]()
+1Първоначално написано от koalka
--------------------------------------------------------