- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex Performa за първия път ?
значи искам да попитам тези Durex Performa добри ли са ... страх ме е да не свърша бързо .. а приятелката ми го е правила и няма да и се хареса ако свърша за 2 мин ... та искам да попитам има ли ефект от тези презървативи ... тази течност може ли по някакъв начин да ми навреди нещо на организма .. и така ?
Естествено, че ако навреждаха с нещо използващите го, нямаше да са на пазара.
Нямат ефект, поне при мен, а и доста хора не са задоволили очаквания та си (споделили са впечатленията си от тях в точно този раздел, ако искаш потърси).
За бързото свършване...аз доста след първия си сексуален контанкт съм имам свършвания след 2-рата минута, но който бърза повтаря![]()
+ 1Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ако свършиш за 2 мин значи, че си много възбуден тоест бързо ще си готов за 2 тек, тей че само не се притеснявай ;} не са вредни, но по-добре си ползвай други, защото може да не ти стане от тях ако си много притеснен, знам че имат от онова дето намалява чувствителността...
Общо взето за пъви път ползва всичко друго, совен Спортекс Оргазъм
Няма от какво да се притесняваш, момичето ще ти помага![]()
Това за бързото свършване може да се контролира до известна степен поне при мен. Особенно за първият път трябва да си се отпуснал и да не се притесняваш, ако си притеснен може трудно да ти стане или точно в най - важният момент да "омекне" тка че най важното е да сте отпуснати и двамата и да не се притеснявате. А ако така или иначе свършиш бързо винаги може да повторите ;]
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.