.

Виж резултатите на анкетата: Коя марка епилатори са най-добри?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Филипс

13 38,24%
  • Браун

20 58,82%
  • Ровента

1 2,94%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Приставки?

Добър ден, понеже ще си купувам епилатор и непрекъснато гледам в интернет за модели, но от време на време не разбирам като пише името на някаква приставка или система за какво е. За това може ли да ми кажете какво е
    SoftLift система
    Efficiency Pro
    ...
    A ако някой има предложение за епилатор до 60 лв. с приставка за деликатни зони и обезболяваща, ще ми помогне мноооого.
    Въпреки че засега съм се спряла на Браун 3170 и на Браун 3370, но все пак не им разбирам няпълно описанията.

И един малък въпрос на анкетата... знам, че има и други възможни отговори, но тези са все пак най-известните...
    [/i]
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Моя е на Braun - Silk Epil, но беше над 100лв. (вече не си спомням колко точно) и си има много приставки!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Моя също е Braun Silk Epil
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

аз съм с Brun silk epil Xpressive 7681.скъпичък е ,но определено си заслужава :P
    http://www.obchodni-dum.cz/file.phtm...lky_se7681.jpg

Детайли и характеристики:
    -ЕПИЛАТОР
    -40 БРОЯ ПИНСЕТИ
    -2 СКОРОСТИ
    -ОБЕЗБОЛЯВАЩА ПРИСТАВКА
    -ПРИСТАВКА ЗА НАЧИНАЕЩИ
    -ГЛАВА ЗА ДЕЛИКАТНИ ЗОНИ
    -ГЛАВА ЗА ЛИЦЕ
    -БРЪСНЕЩА ГЛАВА
    -ЛАМПИЧКА "SMART LIGHT"
    -РАБОТА НА ТОК И БАТЕРИЯ
    -ОХЛАЖДАЩА РЪКАВИЦА
    -МИЕЩА СЕ ЕПИЛИРАЩА ГЛАВА
    -НЕСЕСЕР

Цена: 239 лв. в Техномаркет
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз съм с Ровента ии от всички които съм имала този най-много ми допада .. Обаче моя беше скъпичък .. беше към 120 лв.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Аз до сгеа бях с Филипс, но миналата седмица ми купиха този Браун 3170, за който ти спомена. С новия боли по-малко, има и такава приставка, каквато искаш ти, но няма особена полза от нея - съвсем малко намалява болката (не че много боли, де). Но ми се струва, че с тази приставка не ми отскубва косъма както трябва, а някакси го.. къса. Не мога да го обясня. Само веднъж съм си махала космите с него и отначало почнах с тази приставка, но после я махнах - мисля, че без нея е по-добре.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    ^и аз съм останала с впечатлението че от тая приставка се накъсва косъма...
    а иначе моя епилатор е някакъв на филипс и съм доволна,имам също и един на Браун-и двата са по-старички,но пък ми вършат перфектна работа...

Град
    in the shadows...
    Даа. И при мен е така. Някак си не захваща всички косъмчета или ги къса. Иначе и аз ползвам Braun.

Според мен браун са добри аз имам brаun silk epil и съм много доволна
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Аз до сгеа бях с Филипс, но миналата седмица ми купиха този Браун 3170, за който ти спомена. С новия боли по-малко, има и такава приставка, каквато искаш ти, но няма особена полза от нея - съвсем малко намалява болката (не че много боли, де). Но ми се струва, че с тази приставка не ми отскубва косъма както трябва, а някакси го.. къса. Не мога да го обясня. Само веднъж съм си махала космите с него и отначало почнах с тази приставка, но после я махнах - мисля, че без нея е по-добре.
    За обезболяващата ли говориш или за тази за деликатни зони? М/у другото може ли да погледнеш дали твоя е Браун 3170 new
    или без new, защото на new не виждам в описанието да има приставки..
    А без тази приставка възможна ли е епилацията на интимните части?
    И ако казвате, че няма полза от нея, не е ли по-добре да си взема по-евтин и по-простичък модел?
    Съжалявам за многото въпроси...
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си