.

Виж резултатите на анкетата: Кое?

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Студийно

9 64,29%
  • Лайф

5 35,71%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Live или Studio изпълнения?

Какво ви допада повече?
    Перфектният студио запис или по-аматьорското живо изпълнение (с грешки, но от сърце)?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    защо лайва трябва да е с грешки?може пък да си е научил добре текста.И защо записа в студио да не е от сърце?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Предпочитам изпълнение, на което виждам, че певецът/певицата/групата се раздават от сърце, дали ще правят грешки или не, дали ще пеят идеално или истински няма да е от значение за мен Все пак е много по-готино, когато гледаш любимия си изпълнител/група на живо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Кое ми допада.....ОБОЖАВАМ да слушам на ЖИВО Истински РОК и МЕТЪЛ изпълнения от Великите банди,които съществуват \\m// !!
    Желязна Девица

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Да гледаш някого на живо - страхотно е.
    Да слушаш лайв албуми/записи на компютъра... ъх, не съм особен привърженик.
    хъхъ..

Най най най-голям кеф е да гледаш любимите си изпълнители да пеят на живо

Студийните записи са хубави и изпипани,но не можеш да замениш стоенето пред компа,слушайки песните с изпълненията наживо. Съвсем различно е.

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Студийните записи са хубави и изпипани,но не можеш да замениш стоенето пред компа,слушайки песните с изпълненията наживо. Съвсем различно е.
    Не става въпрос за това. Не съм споменал ходене на жив концерт, а дали вкъщи слушаш live или студио?

Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Не става въпрос за това. Не съм споменал ходене на жив концерт, а дали вкъщи слушаш live или студио?
    Всъщност и аз така си помислих като прочетох темата,но според мненията на останалите се подведох. Както и да е ...

Вкъщи слушам студийните записи,но когато гледам клипчета предпочитам да са лайфове,защото така се надъхвам и повече усещам самата песен и изпълнението на групата.Нерядко ми се е приисквало да съм била там,ама ...

Понякога изпълненията на живо са по-истински... в смисъл, гласът на певицата/певецът не е подправен, самата музика също звучи по-различно и т.н., всичко си е пюр натюр.
    И да слушаш аплодисментите и виковете на публиката, много добро.
    Все пак предпочитам някои песни, които имат особено значение за мен, на запис... така са ми по-лични, все едно ми ги пеят точно на мен, а не пред не знам си колко души.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Качеството преди всичко -> студио

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Имам един лайв албум и така и не го слушам...
    Всички песни са в него са изпълнени по по-различен от студийния начин.Но предпочитам оригиналите - тези различни версии ми идват в повече...
    Но най-важното е, че не изпитвам някаква специална емоция - все пак не съм на концерта.А и аплодисментите отстрани ме дразнят леко, може и завист да е.
    хъхъ..

Град
    Horrorwood
    Обичам и двете наравно. Има някои лайфове, които харесвам повече от студийния запис. Само че не обичам запис от публиката, защото се чуват повече писъци и ръкопляскания, отколкото изпълнението. По-добре да си е записано от професионалисти.
    Иначе студийния запис си е студиен запис. Той е това към което сравняваш лайфа все пак
    Your pseudo sunshine I don't need.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    на живо...стига да могат да свирят/пеят правилно на живо

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    и аз на живо

E на живо си е супер ама ако си стоя вкъщи пред компа си слушам студиини записи

На живо!Така се пренасяш на концерта.

Мега фен Аватара на Blab
    Зависи от изпълнителя.
    Роби Уилямс на живо - не, мерси!
    Майкъл Бублей - с удоволствие!
    Остава на запис - оу, йеа!

Град
    in my world!
    laif така искам да чуя наживо Bon Jovi засега го карам само на концерти от нета и лайф записи нямате си и напредстава когато слушам записите и изтръпвам просто нямам думи...наживо си е наживо няма какво да говорим
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на dark_wings
    Зависи от изпълнителите...Някои имат добри студийни записи,а пък на сцената не можеш да разпознаеш песента! На други пък теглиш само концерти,а не албумните версий

Студийните записи повече ми харесват...звука е чист, има стерео ефекти, как да не го харесвам повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си