.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен
    Град
    Sofia

противозачатъчни

Я като стана въпрос за секс без презерватив - кажете по колко лева давате на месец за противозачатъчни и ако реша сега да отида на гинеколог и да ми предпише такива колко дни ще трябва да ги приемам в началото за да може приятеля ми да свършва в мен ?
    ..и последно->вярно ли е, че когато жените спрат приема на противозачатъчни за 2-3-5-10 месеца и повече има много по-голяма вероятност да забременеят след това ?
    Bez podpis

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от Beyonce
    Я като стана въпрос за секс без презерватив - кажете по колко лева давате на месец за противозачатъчни и ако реша сега да отида на гинеколог и да ми предпише такива колко дни ще трябва да ги приемам в началото за да може приятеля ми да свършва в мен ?
    ..и последно->вярно ли е, че когато жените спрат приема на противозачатъчни за 2-3-5-10 месеца и повече има много по-голяма вероятност да забременеят след това ?
    Аз давах по 10 евро. Толкова бяха Ясмин в Кипър. В БГ са 17лв и нещо..
    По принцип след 7мия ден вече си защитена но аз изчаках месец защото така ме посъветва гиеколога ми.
    Казвали са ми че има по-голяма вероятност но не знам от личен опит дали е така

Град
    "градът на мечтите"
    Не давам,приятеля ми може да си стиска семето
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си