.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен
    Град
    Sofia

обезкосмявали ли сте гаджетата си??

обезкосмявали ли сте гаджето си и на кои места? каква кола маска трябва да взема за да направя на приятеля ми на интимните части и трудно ли се прави? дали ще се справя или по-добре да не се захващам само да му причинявам болка и да го офъкам..много ми се искаше на козметик да го опоскат, но където питахме навсякъде само на жени правели там...
    Bez podpis

Град
    в лайната!
    и какво като са само жени? срам ли го е или ти си ревнива

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Да и аз това се зачудих, защо не може ли жена да го направи? Тя няма да го изнасили
    ♥ ♥ ♥

Повече от фен Аватара на plamka
    Момичето каза, че правят само НА жени. Което е странно би трябвало и на мъже да правят

Има един салон в люлин след бензиностанцията на omv там правят и на мъже

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ами навсякъде отказват да направят на мъже - не правели....
    затова питам и за кола маската в домашни условия.....да се захвана ли и много ли е трудно?
    Bez podpis

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз не бих,като ги знам какви са лигльовци на тази тема.Поразпитай още за някой и друг салон.Там ще му го направат за отрицателно време,вместо да се мъчиш.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Аз не бих,като ги знам какви са лигльовци на тази тема.Поразпитай още за някой и друг салон.Там ще му го направат за отрицателно време,вместо да се мъчиш.
    хех...ами питах козметичката при която ходя аз дали може да ми каже студио където правят на мъже, но тя каза че тези козметички които познава не се занимават...
    Bez podpis

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз пък за първи път чувам козметички,които не правят на мъже
    Иначе аз моя съм му го причинявала.Супер яко е как пищи С кремче ам...там долу..и с кола маска по гърдите

Супер фен
    Интересно ще е.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Вие сте отвратителни... Садистки долни Драйфа ми се от вас уе, как ще тормозите момчетата така, да не са ви домашни любимци?!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Beyonce
    затова питам и за кола маската в домашни условия.....да се захвана ли и много ли е трудно?

Това не може да е вярно.. Моя приятел ходи на кола маска на всеки 2 месеца.. никога не са отказвали.А на всичкото отгоре живея в малък град .
    По темата: Единствено му бях отмъкнала три косъм от веждите , защото изкривяваха строя на косъмчетата.. И не си личи
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, под мишниците с кремче Обикновено му помагам за обезкосмяването на тая зона, понеже той се нерви, че не може да изчисти всичко сам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Цитирай Първоначално написано от Beyonce

Това не може да е вярно.. Моя приятел ходи на кола маска на всеки 2 месеца.. никога не са отказвали.А на всичкото отгоре живея в малък град .
    По темата: Единствено му бях отмъкнала три косъм от веждите , защото изкривяваха строя на косъмчетата.. И не си личи
    Ами да де ама града в който живея в момента не е малък - Русе, а където питахме навсякъде отказват да му направят!! И сега всичко остава в мои ръце...някой може ли да ми даде съвет за прословутата домашна кола маска, че не съм правила досега никога на никого, а сега изведнъж - хоп и то на интимни части!
    Bez podpis

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си