- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмявали ли сте гаджетата си??
обезкосмявали ли сте гаджето си и на кои места? каква кола маска трябва да взема за да направя на приятеля ми на интимните части и трудно ли се прави? дали ще се справя или по-добре да не се захващам само да му причинявам болка и да го офъкам..много ми се искаше на козметик да го опоскат, но където питахме навсякъде само на жени правели там...![]()
Bez podpis
и какво като са само жени? срам ли го е или ти си ревнива![]()
Да и аз това се зачудих, защо не може ли жена да го направи? Тя няма да го изнасили![]()
♥ ♥ ♥
Момичето каза, че правят само НА жени. Което е странно би трябвало и на мъже да правят![]()
Има един салон в люлин след бензиностанцията на omv там правят и на мъже![]()
Ами навсякъде отказват да направят на мъже - не правели....
затова питам и за кола маската в домашни условия.....да се захвана ли и много ли е трудно?
Bez podpis
хех...ами питах козметичката при която ходя аз дали може да ми каже студио където правят на мъже, но тя каза че тези козметички които познава не се занимават...Първоначално написано от Kisses{P}
Bez podpis
Аз пък за първи път чувам козметички,които не правят на мъже
Иначе аз моя съм му го причинявала.Супер яко е как пищиС кремче ам...там долу..и с кола маска по гърдите
![]()
Интересно ще е.![]()
Вие сте отвратителни... Садистки долниДрайфа ми се от вас уе, как ще тормозите момчетата така, да не са ви домашни любимци?!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Beyonce
Това не може да е вярно..![]()
Моя приятел ходи на кола маска на всеки 2 месеца.. никога не са отказвали.А на всичкото отгоре живея в малък град .
![]()
![]()
![]()
По темата: Единствено му бях отмъкнала три косъм от веждите , защото изкривяваха строя на косъмчетата..И не си личи
Мда, под мишниците с кремчеОбикновено му помагам за обезкосмяването на тая зона, понеже той се нерви, че не може да изчисти всичко сам.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами да де ама града в който живея в момента не е малък - Русе, а където питахме навсякъде отказват да му направят!! И сега всичко остава в мои ръце...някой може ли да ми даде съвет за прословутата домашна кола маска, че не съм правила досега никога на никого, а сега изведнъж - хоп и то на интимни части!Първоначално написано от Puky
![]()
Bez podpis