- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Устната ми е напукана
Здравейте на всички
Значи доста често ми е напукана долната устна ...
иии искам да попитам с какво мога да я мажа, че да се
оправи ..
то по-скоро момичетата са по тези работи![]()
неща да ме мислите за китка .. ама е мн кофти тва![]()
Мразя да има козметика по мен освен най-необходимото
... като одеколон, гел,и там разните други (сещате се)
Таа благодаря предварително за отделеното време![]()
Balsam za ustni!! :P
Маже ли се кфо се прави ?
А, личи ли си като си го сложиш ?
От де викаш моа си го зема?
+1 Слагай малко за да не ли4иПървоначално написано от Cvetito53
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Маже сеПървоначално написано от zero
Слагай по-малко за да не ли4и
Има ги в аптеките
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Една приятелка си мажеше устните (когато и бяха напукани) с вазелин
казвали са ми че ако си намажеш устните с мед също помагало![]()
Аз си купих на Юсерин балсамче от аптеката-мн е готино.Омекотява и си е точно за напукани устни или разранени.Не личи,само ти ги праве по-съблазнителни![]()
![]()
Сори за грешката на "прави"![]()
Начи викате в аптеките да питам ?
Аха ясно .. ами нали имаше там нещо
гланц мланц то помага ли ?
/Според вас гейско ли ще изглежда ?/
Гланца не помага освен това според мен изглежда гейско мом4е да носи гланцПървоначално написано от zero
Най- ефикасно е вечер преди да си лягаш да си намажеш устаната хубавко с мед- на другата сутрин следа няма да има от напукване- гарантирам ти.
Съгласна съмПървоначално написано от ^Santra^
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Балсам за устни.Не се срамувай,това не е червило.Щом ти се налага,си купи.Продава се във всяка аптека за 1-1.20.Вземи си ванилия-той е напълно прозрачен.![]()
гланца си личи, за разлика от балсама и + тва не помага за напукани устниПървоначално написано от zero
така 4е си купи балсам , питай в аптеката за напукани устни да ти препоръ4ат и също може да пробваш с мед
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Опитай когато си си вкъщи да намажеш устните си с мед или с масло. Изчакай да попие, намажи пак. Много помага. Отделно може да си вземеш балсам за устни на Хармония - българска фирма е, има с различни вкусове балсам, цена около левче и може би най-ефикасния балсам, който съм ползвала. От гланц - файда няма, даже може и повече да изсуши устните ти.
Да и мед може да пробваш.Тъкмо е и вкусен и като си пуснеш един езикОх,получи се двусмислица
А за балсамите -питай в аптеките.Спокс,не блести от километри.Може само устните ти да станат по-меки и съблазнителни(което вече го казах),ама тва за гаджето ти ще е добре дошло-ок!
![]()
Аа този балсам Хармония е просто страхотен!Купи си го няма да съжалявашПървоначално написано от fiama
![]()
Дам ясно значи .. балсам за устни ванилия от аптеките![]()
амм да питам и още нещо ..
начи ноктите ми са как да кажа чупливи, апък
това което работя за момента ги чупи някак си ..
нещо и за тях ?
Ей да не земете да ме сметнете за .. мек![]()
Просто се чупят![]()
Ай посмеейте се ..![]()
Че за какво да ти се смеем?!Първоначално написано от zero
![]()
Аз даже бих ти стиснала ръката и да ти кажа ЕВАЛА,че се грижиш за външния си вид (и под външен вид не разбирам само прическа,тяло и т.н.,а и ръце,нокти,устни...)
А за ноктите:
-Разтвори морска сол във вода и си топи пръститеАко имаш време и нерви стой по-дълго
-Има различни заздравители - може да си купиш някой,но едва ли ще ти помогне щом се чупят от работата,която вършиш![]()
Така,че най-добре с морската сол,защото от нея ноктите стават по-твърди и здрави![]()
Е, то така ама .. щото по филмите нали знаете, че
като момиче си чупи нокът и почва да хленчи![]()
викам да не си помислите, че и аз съм тей![]()
Начи морска сол във вода или лимон
Ясно значи
Ще проам утре, че днес сигурно няма да имам време
Благодаря за коректните отговори![]()
Ммм и моите са страаашно чупливи.Порастнат ли малко-нацепват се и се чупят.Кажете някви хубави заздравители,плЗТ.е--марките де.
Мога да ти препоръчам маслото за нокти на Икаров(лично изпробваноПървоначално написано от mobsita
).И моите нокти бяха така,но вече не
.
Има един балсам на Eucerin!!! Прозрачен е и не личи като си го сложиш, а и е много ефикасен! Ще ти мине за нула време!!! Има го в аптеките (поне аз си го купих от аптека)!!! И да не си помислиш че е само женски принадлежност... не е!!! И брат ми ползва такъв като му се напука устата така чее... не се притесняваи!!!Първоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()