Еми аз тогава бях...Скъсахме заради глупсоти-през пвоечето време се карагме,и то без причина,единия път аз я дразня,след това тя мен....без да има някаква сериозна причина,също така тогава бях много ревнив....
А иначе тя ходи с 2ма-с единия уж имаше нещо,ама скъсаха на 8 ден,а с другия ми акза ,че й липсвало любовта и тръгна с един,но скъсаха на 20 ден някъде...Попитах я защо тръгна с него-да ми направиш на пук ли ? и тя ми отговори "защото си мислех че изпитвам нещо,но нямаше нища...."
а ианче аз преди 1-2 месеца почнах една зарибявка с едно момиче-ужасно много ми допадна,но нещата няма да се получат...И двамата не искаме да се нараняваме и затова репихме да спрем докато все още не е станало прекалено късно...
а иначе-не знам и аз какво изпитвам към нея-Винаги ще я обич по-поразличен начин от останалите,не знам защо.....
а иначе през тоя период откакто скъсахме се карахме-не знам защо....просто тя ми се сърдеше без да иам причина....И винаги се сдобрявахме по някакъв начин...Без логично обяснение....Но в смисъл сега не се караме както когато бяхме гаджета-просто леки скандалчета,ама тя нали е ината и,.....