- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...чудя и се мая....
Искам да попитам момичетата-ако примерно сте ходили с един човек6-7 месеца и сте скъсали,след това сте имали кратки връзки с друг(макс 1 мес.)и след време отново се видите с това момче...Има ли възможност пак да изпитате нещо към него?(ако е минала една година откакто сте скъсали) Особено ако се е променил към по-добро...
Много ми е странно,защото имам чувството ,че бившата пак изпитва нещо към мен(но не съм много сигурен...)Има неща които на 100% ме карат да мисля че пак иска да се съберем,но пък и има някои други неща които ме разобеждават....
Темата е малко кофти,ама се чудя дали да се опитам пак да се съберем...Чудя се защото и аз не знам какво изпитвам....
zavisi ot adski mn neshta, nikoi ne bi mogul da ti otgovori s to4nost, nai dobre q pitai napravo
Възможно е, особено ако преди това тези чувства са били силни... Може би с кратките си връзки тя се е опитвала да те забрави или просто не са се получавали нещата, не знам, зависи от повода, по който сте скъсали... А ти имаш ли още чувства към нея?
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ако все още го обичам и ако не мога да го забравя да.Пък и си зависи по какъв начин се е държало даденото момче с мен през тази една година!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Говори с нея,за да си напълно сигурен дали има чувства.
За мен:Ако истински съм обичала момчето няма да мога да го забравя за година,дори и да ходя с най-големия сладур от града.Просто природата ми е такава-когато харесам някого истински и всичко свърши после ми трябва доста време да го забравя и да тръгна с друг.Например:отне ми пчти 2 години да забравя стария,но дори и след това не можех да се доверя на момче.Трябваха ми 4 години без месец,за да започна нова връзка...
А ти имаш ли чувства още към бившата ти?
Еми аз тогава бях...Скъсахме заради глупсоти-през пвоечето време се карагме,и то без причина,единия път аз я дразня,след това тя мен....без да има някаква сериозна причина,също така тогава бях много ревнив....
А иначе тя ходи с 2ма-с единия уж имаше нещо,ама скъсаха на 8 ден,а с другия ми акза ,че й липсвало любовта и тръгна с един,но скъсаха на 20 ден някъде...Попитах я защо тръгна с него-да ми направиш на пук ли ? и тя ми отговори "защото си мислех че изпитвам нещо,но нямаше нища...."
а ианче аз преди 1-2 месеца почнах една зарибявка с едно момиче-ужасно много ми допадна,но нещата няма да се получат...И двамата не искаме да се нараняваме и затова репихме да спрем докато все още не е станало прекалено късно...
а иначе-не знам и аз какво изпитвам към нея-Винаги ще я обич по-поразличен начин от останалите,не знам защо.....
а иначе през тоя период откакто скъсахме се карахме-не знам защо....просто тя ми се сърдеше без да иам причина....И винаги се сдобрявахме по някакъв начин...Без логично обяснение....Но в смисъл сега не се караме както когато бяхме гаджета-просто леки скандалчета,ама тя нали е ината и,.....
Извинявам се за грешките ,но писах бързо....
Говори с нея
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ммммм то тва е ясно,че ще говоря с нея,но не знам дали изобщо да си давам зор...Да искам пак да тръгваме защото не знам какво изпитвам към нея,но ако знам че тя иска да пробваме пак,сигурно ще се съглася....Първоначално написано от didi_baby
Държах се с нея добре..Като изключим ревнивите сцени иии скандалчетата...Иначе се държах доста добре с нея...Все пак тогава значеше всичко за мен....Пък и си зависи по какъв начин се е държало даденото момче с мен през тази една година!
Според мен има голяма вероятност, но зависи от много фактори
![]()
Memento moriendum esse!
ами аз бях същата.преди около 4 месеца (вече) се разделих с едно момче което адски много обичах и все още обичам.бяхме заедно 7-8 месеца но се разделихме.след тва имах 1-2 връзки с други и всичко беше от опит да го забравя но не успях и сега реших да не съм със никой,защото с него няма шанс да сме повече заедно
А да и да не пропусна...Когато скъсахме аз й предлагах,след това но тя не искаше да се съберем пак....Не съм й предлагал от близо 3-4 може би и 6 месеца....И откакто спрях да я питам тя се промени....И за това си мисля ,че може би пак иска,но...не знам....
говорете!![]()
Излезте няколко пъти само като приятели, пък ако видиш, че старите чувства се връщат, се съберете пак. Но не бързайте, има време за всичко.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
за да опиташ да се съберете 1 трябва да си сигурен 4е го искаш.излизай с нея и...няма как,тряя да разбереш дали още изпитваш нещо и ако искаш действай
I can't stop myself from loving you <3
Хехе, старата любов ражда не хваща.
Напълно възможно е.Чувството е нещо, което не може да се предвиди и контролира.
Според мен, бившата ти приятелка е харесала и се е впечатлила от новия човек, който е открила l теб, абстрахирайки се от факта, че в миналото сте имали връзка.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Mммм аз ще пробвам да съм пак с нея...Пак зарибявки,лигавене(тя обожава да се лигави),това мразя най-много в неяПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Но пък когат осъм тъжен и в кофти настроение лигавили се пред мен ме нерви ужасно много,но след това ми минава кофти настроението и се чувствам добре
Ще видим....
Приятелката ти надали ще се промени.
Ако искаш да бъдете заедно я харесвай и обичай/евентуално/, заради това, което е, а не това,което искаш да бъде.
Това е все едно да си вземеш куче и да очакваш, че ще мяука.
Колкото до ситуаците, в които не си на кеф-Не само ти се изнервяш.![]()
xex е то е ясно...Не мога да обичам само заради хубавите й страни...Тя върви комплектако може така да се изразя....Абе хубави лоши страни....Не зависимо каква е преди съм я обичам такава и сега ако се получи нещо ще я обичам такава.....Не мога да искам от еня пред мен да показва само хубавите си страни и да слага някаква маска...
Хехе, евалата, че мислиш така.Първоначално написано от pet_14
Както всеки човек, така и твоята приятелка има своите качества и недостатъци-оценявай и двете, оценявай това, което е и отдай значение на факта, че идеалн и безгрешни хора-няма.
Ако се съберете ви пожелавам да сте много щастливи, с една идея по-зрели и отговорни в решенията и в действия си.
Успех!![]()
![]()
Ако през времето през което сте били разделени,тя е имала още чувства към теб,въпреки,че е ходила с други,естествено че когато те види отново и то в по-добра светлина от преди,нормлано в нея пак всичко да започне да бушува...![]()
Мммммммм не знам...Онзи ден се закачахме...Те естесвено пак се лигавеше и по едно време кво стана беше в ръцете ми и я носех..След това застанах зад нея и я прегърнах...и тогава почувставах нещо...тръпка или нз какво беше,но имаше нещо....
Успех! А дано стане..![]()
мммм нз...ще я видим тая работа...макар че като й пиша смс тя не ми цъка или не ми отговаря,но пък за сметка на това като се видим и почва да ми приказва за това което съм й писал в смс-а......Първоначално написано от kato` limonche
само тя може да те ориентира противоречивите знаци които ти дава означава,че и тя като теб незнае какво иска май и двамата сте доста объркани
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..