- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите, че трябва да направи?
Какво мислите, че трябва да направи приятеля/приятелката ви за да ви докаже, че ви обича истински и не е с вас самоо заради интригата?![]()
Da ne me laje i da ne izliza s drugi momi4eta!!!Da e mil s men ! mislq 4e e tova !!! :P
Да не ме лъже,да е откровен с мен и да ми има доверие
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
da mi se obajda toi da izlizame..ne da trqbva se az da go tarsq se edno ne my pyka osobeno mn dali she sme dvamata, da pravi nqkoi malki jestove i da ne zabravq godishnini i praznici
На мен не ми трябва да ми го доказват... Разбирам го веднага щом погледна сиящите му очички... просто когато видя как ми слуша простотиите въпреки че не го интересуват и ме гледа като малко дете и ми се радва го разбирам...![]()
![]()
Любовта не се доказва еднократно, а постоянно.
Не е необходимо половинката нон стоп да ти повтаря колко много те обича, а наистина да влага смисъл в думите си и обичта да не се свежда само до мили обръщения.
Самия факт, че човека е до теб, че уважава и цени както отрицателните така и положителните ти страни, че не води епични битки с цел да промени лошото в теб, а се радва на всеки един миг прекаран заедно, изживявайки го като последен.
Да бъдеш самия себе си, да имаш свобода и да се чувстваш щастлив с човека до теб-е това е любовта.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мога да поэная кога един човек е искрен в думите и постъпките си и кога не.![]()
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
Цвети, последното изречение в поста ти е супер вярно. И да добавя нещо....любовта се чете в погледа. Само като ме погледне с очите си пълни с обич, забравям всякакво съмнение по въпроса. начинт по който ми държи ръката и не я изпуска, дир, когато ни е невъзможно да се движим 1 до друг, прегръдката през раменете, която получавам, когато сме в компания, държенето на ръка под масата, нежните целувки по бузата....от това лъха на любов. Просто се усеща!
Кремче, не знам до колко са верни заключенията ми, но странното в случая е, че никога не съм била обичана от момче и може би самата аз не съм изпитвала любов по този по-специален начин, различен от обичта към семейството, приятелите и близките ми.
Като си препрочитам постта имам чувството, че вече съм изживяла всичко това и то не само веднъж...Де да беше така...![]()
Просто аз се чувства самата себе си пред него. Не трябва да се правя на друга, за да му се харесам. чувства се свободна в прегръдката му, чувствам се окрилена от целувката му. Любовта е като нежни окови, в които ти се ще да бъдеш цял живот, а изобщо не ги усещаш. това наистина е вярно.
Така както сме започнали, ще издадем някоя книжка с любовни разкази.![]()
Най-вече да ми има доверие и да не ме лъже.. Трябва да се отнася с мен не като с всички останали - да ми показва, че за него съм специална! Трябва да ми покаже, че мога да разчитам на него за абсолютно всичко и че няма да ме предаде, а точно обратното - винаги ще подкрепя решенията ми. И не на последно място - не трябва да ме сравнява с бившите си защото направо полудявам като някой го направи![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
то на таков заприлича май.....ами романтична душа съм.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
И аз, и аз.Първоначално написано от krem4et0
Романтичен мъж ще да търся...![]()
В думите,отношението.Най-вече по него се разбира.
Да имате доверие един в друг.
Толкова малко,а толкова сложно,а?
да си иамме доверие,мм да не ми изневерява,да не иска от мен само секс, да е мил и грижовен,търпелив абе общо взето времето ще покаже![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...