.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

НЕЗНАМ КАК ДА ПОСТЪПЯ !?

здравейте аз съм момче на 15 год имам малък проблем със приятелите си първо когато сме заедно наи много се бъзикат с мен и когато кажа нещо винага аз съм в грешка или лъжа ... имам и малка сестра на 3 год и когато тя слезе при нас или когато ме види с тях винаги идва при нас и започва да се закача с тях ,а когато си тръгне започват да говорят гадни неща ( не искам да правя сиири зашото все пак са ми приятели) ПЛС КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ

Мега фен
    постави ги на място. ако о4аква6 да спрат ей така, няма да стане. ти сиг само седи6 и ги търпиш и те ти се ка4ват на главата ест. пък и май не са ти големи приятели
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    паралелно
    Пази Боже от такива приятели...
    А ти се стегни малко. Хората се държат с нас така, както ние им позволяваме. Покажи недвусмислено първо с думи, а ако се наложи и с дела, че няма да търпиш подобно отношение спрямо себе си.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Пази Боже от такива приятели...
    А ти се стегни малко. Хората се държат с нас така, както ние им позволяваме. Покажи недвусмислено първо с думи, а ако се наложи и с дела, че няма да търпиш подобно отношение спрямо себе си.
    нещо не можах да разбера тва за недвусмислието с думи :s

Град
    паралелно
    Ами първо пробваш по-спокойно, но категорично: "Момчета, приятели сме, ебаваме си се един с друг - добре, ама вие вече прекалявате. Айде малко по-спокойно" или нещо от този сорт. Ако са нормални хора, ще осъзнаят, че не ти е приятно и ще спрат. Ако продължат въпреки това, значи не са ти никакви приятели и постепенно се дистанцирай от тях. Човек се прави сам достатъчно за резил, за да позволява и другите да се бъзикат за негова сметка...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Това са най-големите лайна на този живот към теб... Не знам защо ги търпиш...

уф еми или не са ти големи приятели или са големи лапета

To4no do sega se karax s 1 fre i moje mnenieto mi da ne e pravilno , tui kato mn se qdosax .... Kaktoi da e smqtam 4e trqbva xybavo da im pokaje6 ot kude izgrqva slunceto! Ne se ostavai 6toto xorata sa takiva 4e kato vidqt 4e mogat da te pravqt na ni6to 6te poduljavat i to po brutalno ! ebatite fr-ovete sa ti !

Поговори с тях!Ако не подейства-покажи им вратата

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Какво??? Ти им позволяваш да обиждат сестра ти??? Да обиждат теб??? Какво ти търсят очите при тия хора бе душичко?
    ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Не бих ги нарекла приятели!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    А може би ти си ги предразположил да говорят неща за сестричката ти? Ако постоянно се оплакваш и я критикуваш пред тях, може ти самия да си променил мнението им за нея и те просто да те... подкрепят като я обиждат.

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Не бих ги нарекла приятели!
    +1

потърси си др приятели според мен те не са ти приятели като обиждат сестра ти и теб
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

creet
    Guest
    i mene predi ma ebavaha ama po4nah da gi zatapvm i sprqha. e ne nap1lno ama ve4e priqtelski, ama nz tvoq problem moje da e po slojen ,zavisi ot tqh.

Човек много си мекушав. Ако продължаваш да си мълчиш ще ти се качат, не на главата, ами не знам къде. Опъни им се поне веднъж бе. Никой не те кара да се караш с тях или да ги за*беш. Просто им покажи и че ти имаш мнение по въпроса и не могат да те гърчат, като хлебарка с Райд макс.

Град
    In the middle of Nowhere
    Мен ме ебаваха по едно време и после се появи Карина която е мега тъпо същество и започнаха да ебават нея аз се кефя сега разбрах колко е яко

По темата:При теб явно проблема е по-голям щом чак и за сестра ти говорят или ги постави на място или ги заеби това неможе да са ти приятели неможе да се държат така...Казваш им ФЪК ОФ и да не та занимават..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    А може би ти си ги предразположил да говорят неща за сестричката ти? Ако постоянно се оплакваш и я критикуваш пред тях, може ти самия да си променил мнението им за нея и те просто да те... подкрепят като я обиждат.
    НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ОПЛАКВАЛ ОТ НЕЯ (ЗА НЕЯ ЧЕОВК УБИВАМ...)

защо допускаш така да се държат с теб?!...ти какво очакваш като седиш и им позволяваш да се гаврат така с теб...преди всичко ако са ти истински приятели няма да постъпват така с теб,но са видяли че ти си най лесно уязвим и са почнали..и наистина постави ги на мястото и покажи кой си ти

Мега фен Аватара на lenito_sf
    mi pi4 podigravai se i ti s tqx ne bazik ma moje i tfa opita6 no im kaji be 4e ne iska6 da ti se podigravat a na sestrata i zabrani da idva pri vas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си