- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо той се сърди за глупости???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случвало ли ви се е гаджето ви да се сърди за глупости??? Е,на мен ми се случва всеки ден.Защо съм погледнала онзи така,защо съм сложила в Спейса снимка с ония,защо не съм му писала смс...ей такива дребни неща.И се сърди за всякакви глупости.Моля ви се кажете ми как да му обясня да не се сърди толкова много и да спре да ми прави проблеми за всякви глупости.А бе кой каквото има да сподели,нека го направи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подмазвачка! Кажи му, че те дразни и е време да порастне.
Не се сърди, а ревнува.. което от една страна е хубаво, защото знаеш, че държи на теб, но все пак не е хубаво да се прекалява.. поговори с него кажи му, че няма причина да те ревнува и така![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Mi nedei da pravish tova,koeto na nego ne mu haresva ...
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Да.Първоначално написано от baby_lvA
Това е един вид компромис от твоя страна.......
Имах и аз такъв проблем преди време, но не издържах и му бих шута.
Той е такъв и колкото и неприятно да ти е, това че постоянно ти държи сметка на дали ще го промениш.
Вместо това, по-добре си помисли дали наистина искаш да бъде с това момче и дали връзката ти с него, не ти взима повече от това, което даваш ти, правейки компромис със самата себе си.
Успех.![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Траех, траех и аз така като тебе..ама то от траене файда няма! Шута в дупето, муце![]()
♥ ♥ ♥
В поста ти поне 4 пъти видях думата "глупости"..Разнообразие му е майката..
Кажи му го на него тва..Питай го що така прави и си изяснете нещата..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
еми нормално е държи на теб ревнува и т.н обясни му че няма за какво да се сърди . . а ако някой път му е станало гадно за нещо просто кажи ''извинявай'' прегърни го примерно и тогава мъ обясни че това ти тежи![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
М да и аз съм ги правил тия номера ,ама тя като се нацупи и бях на ръба д се гръмна от мъка ми дойде акъла и са не ги правя тея глупости(добре де само понякога)
Glory,Glory Manchester United!!!
Прави се на интересенПлясни му 1 шамар и му кажи да престане
![]()
Ebi , EbAvAi , PreEbAvAi,n0 ZarAd PyTkA , PytkA nE StAvAi !!!
до мен имаше момиче, което непрекъснато се сърдеше за най-малкото нещо и после ми каза"намирам си причина да ти се сърдя, не разбра ли намека ми - не искам да съм с теб"...така че внимавай!
Поговори с него. И двамата трябва да правите някакви компромиси - ти примерно недей да се заглеждаш по други поне докато си него, а той да не ревнвнува толкова много.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
случавало ми се е начи от една страна може да търси причина да скъсате от друга може да иска да му обръщаш внимание само на него поговори с него и му кажи че това където прави е глупаво и няма да стане по добре ако продължава
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ведъж ми се бе6е разсърдил,за6тото му казах,че е торен бръмбархем ми бе6е сме6но,хем не
Амииии проблема е там,че не искам да се разделям с него,мисля,че го обичам,той буквално ме носи на ръце,и това,че ме ревнува ми го е казвал супер много пъти...не мисля,че съм му дала повод...не,всъщност съм му дала![]()
![]()
ама вече не.А бе чесно да си кажа,той не е от обикновените момчета...не се заглежда по други момичета,поне докато е с мен,не пише даже в скайп,нищо.Постоянно ми повтаря,че съм единствената,неповторимат ,че не иска да гледа други...това от една страна ме радва,а от друга леко ме плаши...говорила съм с него милион пъти...обяснявам му как стоя нещата и че по този начин само ме отблъсква,но той продължава...и постоянно се караме.HELP!!!
Ами при мен е същия проблем!Когато излизам с приятелки и като си говорим по телефона той постоянно ме пита дали се заглеждам по други момчета и някакви такива!Просто е такъв характер!Но аз вече му свикнах на моя ... ,е да ,но защото знам какво да му казвам ...!Значи обясни му ,че няма смисъл да се притеснява ,че само него си обичкаш и такива работи !
И аз му свикнах,ама заради тези негови скандали,повечето време когато сме заедно,само се разправяме защо съм била погледнала ония така,защо не съм го целунала...пфффф. И така...говорила съм с него много пъти,обяснявала.Нищо не помага.Последно се разсърди,заради една снимка с фр в Спейса...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амии като се сърди за всичко ии се дразниш от това - резачката и толкова[зарязваш го]
ама ти пък го обичаш много ... хм .. аве обясни му ии кажи че това не е приятно ии дано да спре :P